.„Vor fi 300 de participant, din 400 de tari!” Doi din fiecare tara, asa imi ies mie la matematica.” a declarat Gabriela Firea.

(sursa: pe poza)

„Romania este pregatita pentru o competitie de asa anvergura! Cel din poza, care pescuieste la rapitor, un peste rapid, tocmai a prins o superba BMW rosie, iar acum da la Mercedes…” a continuat doamna Firea Pandele.
Da-o dracu’ de canalizare, asta e pentru orasele din lumea a treia! Noi avem planuri mari pentru Bucuresti.
Stiti aglomeratia din intersectii, unde stateam ore intregi in masini? E istorie!
In locul celebrelor intersectii aglmoerate, vor fi acum amplasate pontoane de pe care bucurestenii pot da la caras si la stiuca. Este permisa numai momeala vierme, pentru ca daca dau cu chestii stralucitoare, lingurica sau bani, pot prinde din greseala politisti.
La Universitate, va avea loc competitia de pescuit la copca. Concurentii vor sta la etajul 2 de la Inter si vor pescui direct in bulevard. Bazinul va fi delimitat cu niste iepurasi mov plutitori. Inca ma gandesc daca sa aduc si baleen gonflabile uriase pe care sa le atarn de stalpi.
In Drumul Taberei, unde se construieste metroul de aproximativ 20-30 de ani, vom avea un mare bazin cu guvizi, iar bucurestenii vor putea participa si ei la competitie, direct de pe geamul autobuzului.
Partea buna e ca nu exista taxa de participare! Simplul fapt ca ati fost suficient de fraieri, incat sa ma votati pe mine,  Firea, va inscrie in competitie!

In final, as vrea sa ii rog pe cei care totusi mai inoata spre birou dimineata sa o ia pe rute ocolitoare. Cea mai buna ruta ar fi , daca veniti din Nord si mergeti in centru, sa o luati pe Canalul-Dunare Marea Neagra, apoi pe Dunare la Agigea si sa va intoarceti cu trenul pentru a intra prin Estul Bucurestiului.
Va multumesc si sper ca bucurestenii sunt fericiti ca le sunt primar!”

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la

3 Comentarii la “Si o veste excelenta: Bucurestiul va organiza Campionatul Mondial de Crap si Biban

  1. Una din Bucuresti says:

    Si io care vroiam sa ma laud ca am pescuit in Alaska…ma rog, un singur peste, cu momeala pusa de altii, pe barca lor ?
    Pai ia uite ce dezmat in Bucuresti, pesti de toate culorile si marimile ????????

    • Una din Bucuresti says:

      Daaa, am vazut si doo balene ucigase si doo humpback whales, nu stiu cum le zice pe romaneste la astea ?. Da’ eu „vorbeste” bine romaneste ☝️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *