Posesoarea acestul cont de facebook este Profesor Doctor Universitar Cristiana Sîrbu (sau Sârbu, că nu e hotărâtă). Autoare a peste 100 de lucrări ştiinţifice…2

Faptul ca ati ajuns "an" Academia Romana mă face să plang tot restul "Vieti". Vă implor, spuneti-mi ca ati dat spagă sau că v-ati cuplat cu un academician. Dacă ati ajuns acolo pe merit, inseamnă că in curand veti fi colegă cu Daniela Crudu. 15

Universitatea Agricola si Medicina Veterinara ziceti? Sectia Implantul Neuronilor de Ovine la oameni? Ce naiba, ati făcut experimente pe dumneavoastra?!?!

 5

Citind ce scrieti, mă purtati "antr o lume" de cosmar. Doamna Prof. Dr. Univ. Cristiana, măi, păpusă… Sigur erati "pudrată cu zăpadă"? Nu cumva omătul ăla stătea pe masă, il amestecati cu un betisor si il trăgeati pe nas?

Intreb si eu..incerc să găsesc o explicatie. 6

"Antreaga" omenire vă "ambrătisează" si ea. Doamnă, vă rog să imi permiteti să vă atrag atentia: ati scris gresit "ÎNĂLŢAREA". Era "ÂNĂLŢAREA". Putină atentie, vă rog! 11

Am citit de cateva ori si am inteles: "Da" inseamnă "Doamna". Acum inteleg cum ati facut carieră, Doamna DA. Pur si simplu nu ati stiut să spuneti NU unui bărbat cu functie? 4

 

 Cristiana, pot să te tutuiesc? Vezi că "obraji" nu umezi este de la fulgi, ci obraji umezi este că te-ai asezat cu inteligenţa in baltă. (poponeaţa, ca să nu  fiu evaziv)17

Acum se face lumină, s-a ridicat ceaţa! Nu e vina dumneavoastră, ci a scolii.

Ati studiat cumva la Moscova?

Profesorul de limbă engleză al lui Nea Nelu era si profesorul dumneavotră de limbă romană? O singură problemă, minoră: era profesor de rusă.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”
aaa

11 thoughts on “Si oile pot ajunge profesori universitari?

 1. Camelia says:

  Haoleo….unde te gasesc Silviule, sa plangem impreuna! Cred ca putem sa plangem toata viata ca doamna "Profesor""Doctor"  nu o sa se corecteze. NICIODATA 

 2. Maria says:

  mie, cel mai mult si mai mult la aceasta tanti, imi place cum se semneaza… si cred ca face asta ca sa nu ne "confuzeze" cu felul in care se imbraca, chiar daca se invarte prin lumea "buna" (ministru A turismului)

 3. kitana says:

  Se remarca faptul ca in toate postarile se semneaza cu titlurile ei(ca raposata prima-academiciana a tarii). Prostul daca nu e fudul….

  Ma mir ca nu si-a pus titlurile si in profil 🙂

 4. Catalina says:

  Initial am crezut ca i-au hacuit contul, sau ca e vreu cont fals, dar nu, este cat se poate de real. Este incredibil…tztztztzt. Chiar nu s-a gasit nimeni sa-i atraga atentia pana acum? nu-nteleg

 5. Mirela says:

  An fiecare zii si an fiecare minut se naste c-ite un nou academican. A-r fiii pacat s-a nu ai pastram pe kei pe care deja ai avem….

  Limba romana plange…

 6. deea says:

  Vai…… Imi vine sa plang. Profesor universitar, banuiesc ca are si doctorat. Trist. Daca toti profesorii vor fi asa, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac cand o sa am copii. Unde o sa ii dau la scoala?  

 7. Gheorghe says:

  Se adevereste vorba unui securist( lingau) de dinnainte de 89: „”Cand o sa-ti dai seama cat de prost poate sa fie un profesor, ai sa te miri de faptul ca ai invatat ceva bun de la el””

  (

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.