Logo castigator pentru orasul Bucuresti. Ieftin. 50 000 de RON.

Si acum-logo de pe net. Cateva sute de Euro.

Sau logo Taipei, aproape unu la unu cu logo Bucuresti. Cred ca si ei tot din arhitectura Brancoveneasca s-au inspirat!:))De furat gratis.

Logo-ul acesta ca un trifoi irlandez ar trebui sa reprezinte Bucurestiul. Si de data asta nu poate da nimeni vina numai pe Firea. In comisie au fost asa: Prof. Mircia Dumitrescu, membru corespondent al Academiei Romane, sectia de Arte, Arhitectura si Audiovizual; Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucuresti; Anca Boeriu, lector la departamentul Grafica al UNARTE; Dr. Vladimir Nicula, lector la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu; Ioana Ciocan, Vicepresedinte Uniunea Artistilor Plastici; Dochita Zenoveiov, brand innovator, „INOVEO”; Bogdan Naumovici, managing partner „23 Communication Ideas”; Corina Vintan, managing partner „Links Associates”; Mirel Palada, sociolog.

Iata si declinarea lui pe stalpi. EU TRIFOI BUCURESTI.

Nu mai comentez nimic, va las pe voi sa spuneti daca va place. Dar, nu ma pot abtine sa fac urmatoare propunere.


Ce simbolizeaza?
Pai e simplu: cel din centru e Bucurestiul de azi, cu toate simbolurile lui arhitectonice, fu*tut din toate partile de toti smecherii si smecherasii de la Primaria Capitalei si din jurul lor.
Zic si eu, ar merge mai bine. Nu? Macar are o idee.

1 Comentariu la “Sigur ca ne reprezinta acest logo!

  1. Florin Pavel says:

    Naumovici nu e prostul ăla de respiră greu?Totuşi mi se pare puțin 50000 împărțiți la atâția boi şi atâtea vaci din comisie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *