Adevaratul interviu cu sotul doamnei Dancila:

Reporter: Ne-ati spus ca va era teama sa o duceti la tara, ea fiind fata de oras.

Sotul doamnei Dancila: … presupunand ca Videle e oras.

Reporter: Da. Si ati luat-o cu caruta. Cum a fost?

Sotul doamnei Dancila: Am luat-o de la gara dimineata pe la 7. Pe tot drumul mi-a zis: iubitule, uite ce frumoasa e vaca, ce frumoasa e vaca! Am intrebat-o: care vaca? Iar ea imi arata caii. Mi-am dat seama ca e foarte dulce.

Reporter: Emotionant. Si restul drumului?

Sotul doamnei Dancila: Da… Am mers cam o ora cu caruta, timp in care nu a cazut foarte des din ea, ci doar de trei ori. Din nefericire, de doua ori, chiar in cap.

Reporter: A schimbat-o aceasta experienta?

Sotul doamnei Dancila: Va pot spune ca nu, nu are scuza asta. Si inainte era exact la fel.

Reporter: Si viata la tara cu ea cum a fost?

Sotul doamnei Dancila: A doua zi, de dimineata, m-a trezit tata: “Ba, scoala, ba, ca oraseanca ta mulge becul din frigider”. M-am dat repede jos si am intrebat-o ce face. A zis ca a gasit putin lapte curs pe policioara si asta ineamna ca vine de undeva de la vaca, iar vaca trebuie sa fie sus pentru ca laptele curgea in jos, logic. E inginera, intelege foarte bine gravitatia.

Reporter: E bine pregatita, da, s-a vazut ca a stiut teorema lui Pitagora.

Sotul doamnei Dancila: Da, asa ii ziceam noi celui care avea birtul, dupa ce mai ciuguleam ceva si ne ameteam. Pe el il cheama Petrica Gore.

Reporter: Ce povesti de viata sensibile si pline de suflet. Mai povestiti-ne ceva despre viata la tara.

Sotul doamnei Dancila: Ii placea mult sa dea mancare la porci si vorbea despre ei cu “colegii mei”. Cred ca anticipa oarecum intrarea in politica. Apoi am gasit-o la gaini, se minuna cat de mult cresc vrabiile la tara, iar cand a vazut prima data o capra a zis ca e dragon si a fugit. In rest era buna prin curte, dadea cu matura toata mizeria de afara si o ducea in casa, invatase si sa mulga vaca, dar tot nu stia care e vaca. Am lasat-o asa, sa mulga becul. Problema era ca trebuia sa dezghetam frigiderul foarte des.Mai mult nu am ce sa va povestesc pentru ca dupa o luna am trimis-o singura la magazin, in sat. Avea 20 de ani. S-a intors abia acum 10 ani, a gasit-o pe ulita un domn, Liviu, si a adus-o acasa. Apoi a facut-o europarlamentar, iar de aici incolo stiti povestea.

Recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *