Sa o luam pe rand:
Mai intai, un baiat care isi face reclama la greu pe Antena 3, pe numele sau Busoi Cristian, candideaza la Primaria Capitalei din partea PNL. Daca ai minus 1 la dioptrii, ca mama, poti jura ca e fratele geaman al lui Gadea:

gade
Faptul ca e sustinut de Antena 3 nu e a priori un lucru rau. Dar… pute! Nu cred ca lui Gadea i s-a facut mila de „fra-su” si vrea sa-l vada primar.
Cel mai probabil, PNL si goarna lui Voiculescu au facut un troc.
Sincer, ma cam lasa rece acest schimb absolut dubios.

Dar, acest Busoi, se foloseste politic de tragedia din Colectiv. Aici ma enervez: tt
1. Nene Busoi, daca dumneata ai gandit afisul ala electoral, cu Cutremurul din 77 in stanga si cu tragedia din Colectiv in dreapta, sa stii ca esti un politician de doi lei. Un gest de minima decenta ar fi sa te retragi din cursa pentru Primarie ACUM. Nu sa mai stai sa vezi daca te iarta lumea, nu sa platesti bani grei ca sa iti pui prin tot orasul moaca trista. Acum!

2. Daca niste destepti de la partidul lui Blaga&Gorghiu au fost geniile care au facut porcaria aia, ar trebui sa se lase de politica, de campanii de imagine, de PR, de comunicare si de orice are legatura  cu oamenii.
Sincer, cea mai buna slujba pentru ei e plantator de seminte de in pe Luna. Cu o casca in urechi, toata ziua la sapă. Si să stea acolo până s-o coace inul prin cratere.
Oricum, ar trebui sa fie izolati de pamanteni. E clar ca nu ii inteleg deloc.

3. Domnule Blaga, doamna Gorgiu…sunteti PRAF.
Mi-e jena de ce ati facut. Sa folositi in scop politic o tragedia ca asta, e cel mai prost lucru pe care il puteati face.
Opriti-va acum cu mizeria, cereti-va scuze public si nu mai apareti in fata oamenilor o vreme.
Asta, daca aveti vreun pic de decenta…Dar, nu cred.

4. Sloganul corect nu e „Bucuresti, treseste-te!”, ci „Blaga, Gorghiu, Busoi, luati-va la palme intre voi si treziti-va!”.
Dati din ce in ce mai tare, pana reusiti sa va desteptati.
Va ajutam si noi daca trebuie.

Pa!

PS: la cat de pacalici sunt ai lui Busoi, vor ajunge oamenii sa o voteze pe Fi(i)Rea! Vai de capul nostru!

sursa poza: facebook Rezistenta Urbana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.