Creatorii de moda din toata lumea s-au adunat ieri la Paris si au plans. Tinandu-se de mana, in jurul unei mese mari, reprezentantii Versace, Dior, Gucci, Mucci si ceilalti au tinut un moment de reculegere in memoria colectiilor proprii din 2017. Motivul? Tot ce e frumos pe lume paleste pe langa aceasta rochie haurie.

IMG-20170101-WA0006

Priviti impletirea armonioasa a auriului divin orbitor cu linia imperiala a croielii si costumul de ginerica al domnului. Observati asortarea impecabila cu candelabrul, ca si cum rochia si mediul inconjurator ar fi un intreg ravisant. Studiati cu invidie influentele arabesti, africane  egiptene, ferentariene si strehaiene. Contrapunctul final cu perechea de pantofiori roz le-a dat lovitura finala creatorilor de moda din intreaga lume.

Legenda spune ca atunci cand aceasta rochie a intrat in sala de bal, insotita de domnul Rares Bogdan, jumatate dintre invitati au orbit. Alti 20% au intrebat cat e gramul, iar ceilalti doar au ramas muti si putin socati. Aproape toti cei scapati sunt bine, in sensul ca au iesit din soc si se spera in recuperarea lor.  Versace, daca ar fi putut, chiar ar fi zis: „Sa-mi bag picioarele,  cat de mistoaca e Stralucirea! Daca avea si doi cocosei la cingatoare si un trandafir rosu de plastic in piept, o vindea cu 2 meleoane de Heuro! Doar doamna Firea o poate intrece!” Dar n-a putut sa Zicam,  deci n-a zis.


 

De Silviu Iliutacronicipebune

Citeste si: POVESTI PENTRU OAMENII MARI.

 

Fragment din carte
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *