„Doamnelor si domnilor, dragi bucuresteni, nu mai este niciun pericol!” a declarat Gabriela Firea cocotata pe muntele de zapada din fata Primariei Bucuresti.
„Antena 3 m-a ajutat sa fiu primar, Antena 3 va curata strazile pentru dumneavoastra. Chiar acum primul utilaj a iesit pe poarta televiziunii si curata stradutele dinspre Magheru.
Noi, primaria, nu avem utilaje mici pentru stradute, pentru ca pe niciun primar nu l-a dus capul sa le achizitioneze si toti au preferat sa fure, dar acum avem o solutie.
cel-mai-tare

Dana Grecu este la carma celui de-al doilea utilaj si, imediat de Adrian Ursu va putea sa faca spagatul, vor porni sa deszapezeasca in zona Guvernului. Se antreneaza de trei luni, iar eu sper ca in aprilie sa izbandeasca. Va promit ca o sa fie bine!
Cel de-al treilea echipaj este format din cuplul Ciuvica, la impingere, urland si scuipand o doamna micuta si cu ochelari, colega cu el la Antena 3. I-am uitat numele. Ei vor forma o masina de aspirat, pentru ca varianta cu spagatul a picat din prima.
Asa ca, dragi bucuresteni, daca aveti probleme cu zapada si nu vreti sa il chemati pe Salam, apelati cu incredere la utilajele noastre. Este suficient sa afisati la geam un poster cu domnul Voiculescu, vazut din spate, si ele pornesc inspre dvs. cu viteze. Sau, mai sigur, sa deschideti usa la baie si ele vin dupa miros.”
Gabi Fii Rea

PS:M-ati votat, ai? Atunci taci si suporta!

Citeste si: POVESTI

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.