Pachetul Silviu Iliuta

Arhiepiscopul Teodosie a vrut sa se ridice singur la rang de mitropolit, drept urmare a depus o cerere la conducerea BOR.
A fost refuzat, pe motiv ca e un parvenit, un disperat dupa functii si ca in pandemie s-a facut de rahat. Bine, comunicatul a sunat mai pe ocolite, dar asta e ideea.
Mai ramane sa il someze pe clovn sa dea inapoi si terenurile pentru care a fost cercetat de DNA si parca incepe sa-mi placa putin conducerea BOR.
Putin. Dar conteaza.

 

„Reacția conducerii Bisericii Ortodoxe a fost categorică. Solicitarea arhiepiscopului Teodosie reprezintă „o ambiție personală”, potrivit documentului trimis lui Teodosie de cancelaria Sfântului Sinod „din încredințarea” Patriarhului Daniel.
„Deși, în mod frecvent, Arhiepiscopia Tomisului creează notă discordantă, sfidând recomandările și dispozițiile Patriarhiei Române, totuși solicită Patriarhiei Române ridicarea Arhiepiscopiei la rangul de mitropolie. În Arhiepiscopia Tomisului, normele statutare, cele regulamentare și hotărârile Sfântului Sinod sunt încălcate adesea prin: hirotonia unor teologi din alte eparhii fără ca aceștia să fi prezentat documentele de ieșire canonică din eparhia de care aparțin, admiterea la doctorat a unor candidați cu note sub 8,5, primirea preoților și monahilor din alte eparhii fără acordul chiriarhului eparhiilor respective etc”, se arată în document.

Cititul desteapta! Oferta:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 


“Cronicile

 


 

One thought on “Teodosie vrea sa-si traga Mitropolie pe persoana fizica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.