M-a impresionat postarea Oanei Zamfir si mai ales povestea Tiarei, o fetita de 11 ani care vinde la Vama Veche accesorii facute de ea pentru a strange bani pentru operatia catelului sau paralizat.

”Pe faleza din Vama Veche, spre bulgari, mult după ce se termină barurile, stă în fiecare seara Tiara, o fetiță de 11 ani care își vinde accesoriile făcute cu mâna ei.

Banii strânși sunt pentru cățelul ei, Honey, care are picioarele din spate paralizate, despre care vorbește cu un zâmbet pe față, semn că speră să îl facă bine. Operația costă 10 mii de lei, ea a reușit să strângă 6 mii până acum.

Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei. Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Pană să-l aibă lipea tot ce crea.

Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism.”, scrie Oana Zamfir în postarea sa, care a adunat, în doar câteva ore, mii de aprecieri și distribuiri.”

,Daca ajungeti in Vama, nu ezitati! Tiara, un copil cu suflet minunat, va aateapta.:)
sursa foto, text : Oana Zamfir

OFERTA SPECIALA pentru premianti
Pachetul Silviu Iliuta

 

5 thoughts on “Tiara vinde accesorii facute de ea sa stranga bani pentru operatia cainelui sau

  1. Zev says:

    Domnu’ Silviu, ai talica ceva detalii de contact pt Tiara (sau si mai bine parintii ei) ca eu sunt umpic cam departe de Vama. M-am uitat pe net, dar Oana Zamfir a dat numai contul Tiarei de Instagram, ori, eu sunt mai primitiv, asa, n-am conturi pe inventii de-astea reptiliano-bubule? Nici pe Gofundme nu apare.

  2. Zev says:

    Okay, mai incerc o data. Mai putin civilizat decat data trecuta (comentariu matrasit). Bai grasule, vreau sa-i trimit niste bani fetitei, Oana nu da decat contul ei de instagram, nu am cum sa dau de parintii ei, nu apare pe GoFundMe, nu apare pe cautare libera pe Google sau Duck. Ai ceva detalii de contact? Daca nu, spune nu, nu sterge comentariul de-amboulea, poate citesc altii care au detaliile. Vreau sa dau bani, nu sa fur, pricepi?

  3. Zev says:

    Prezint scuze Silviu, am crezut ca ai sters mesajul, ca de regula merge platforma, apare comentariul instant. Am gresit. Data viitoare o sa stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.