6 thoughts on “Tot e bine!

 1. Marciu says:

  Nu te cunosc personal, dar am vazut pe net ca si pentru tine, ca si pentru colegul Huidu, corpul este un templu. Este usor sa razi si sa faci momente vesele cand poti sta fara mancare 40 de zile, consumand doar din stratul adipos. Altii nu sunt asa de norocosi. Cu toate astea, cred ca daca stai 15 minute fara sa introduci ceva in templu, intri in panica. Sper ca o sa se dea pe toate posturile, cand o sa fim in carantina, doar Cronica Carcotasilor, in endless loop.

  • Silviu Iliuta says:

   Inca se mai fac glume cu grasi in 2020? A, da, dar de catre cei cu IQ micut. Acum du-te si ia-ti mancare si pune mana pe carte: grasii au nevoie de MAI MULTA mancare, mai multe calorii, nu consuma aer. Macar atat ai putea invata la scoala „vietzi”.

  • vily says:

   In ce carantina tataie? Tu esti, presupun , unul dinala de a golit rafturile, da? Saracu’ de tine..esti tare slab de inger..ca si multi altii.

 2. vily says:

  Trebuie sa fii bolnav mintal sa dai „buzna” asa in magazine sa „te aprovizionezi” pentru..pentru ce? pentru o gripa(un virus) care a omorat cativa oameni care aveau imunitatea varza.Gripa normala care ucide in fiecare an nu va sperie deloc?? Niste tembeli disperati de viata

 3. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 24 februarie – 01 martie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *