Home / (Pro)stirea zilei / Toti pedofilii ar trebui sa fie castrati chimic!

Toti pedofilii ar trebui sa fie castrati chimic!

In momentul asta se intampla asa: daca o bruta, un nenorocit, un pedofil, abuzeaza sexual un minor care nu a implinit 15 ani, primeste inchisoare de la 3 la 10 ani.
Daca minorul se afla in paza sau in ingrijirea faptuitorului, vinovatul primeste intre 3 si 10 ani de inchisoare.
Oricum o dai, un nenorocit din asta care ne violeaza copiii primeste maxim 10 ani de inchisoare, dar, practic scapa dupa vreo 5-6. Iar „inchisoarea romaneasca te reeduca” e o gluma proasta. De acolo, pedofilul va iesi si mai nervos, si mai statut, si mai pus pe fapte.
Adicatelea, oricum am da-o, acum avem printre noi un val de pedofili, in libertate. Poate chiar in parcul in care iti plimbi tu copilul. Poate la mall, in parcare, in spatele blocului. In curtea gradinitei! Fara a vrea sa creez panica, asta e REALITATEA de azi. Mai multi pedofili arestati acum 10-15 ani se afla astazi in LIBERTATE.

In unele state, pedofilii NU MAI AU VOIE SA LOCUIASCA LA DISTANTA MAI MICA DE UN KILOMETRU de o casa in care se afla un copil. Le sunt monitorizate site-urile pe care le acceseaza, conversatiile. Pedofilii au voie sa fie la distante mai mici de 2 km de scoli etc… La noi, in Romania? Dupa  inchisoare, pedofilii si se considera REINTEGRATI IN SOCIETATE. CE GLUMA PROASTA!!! Cat despre monitorizarea pedofililor… ALTA GLUMA PROASTA! Astora le-au trebuit TREI ZILE sa il identifice pe in politist din randul lor. Va dati seama ca sefului pedofilului I-au trebuit trei zile ca sa il denunte, dupa ce Politia il cauta peste tot. Va dati seama ca exista imagini  clare cu el din anul 2012, la alta fapta, iar nimeni din Politie nu l-a recunoscut? Asadar monitorizarea pedofililor pica. Politia romana NU ne ofera siguranta, asta e clar.

Castrarea chimica pare singura solutie. Ce insemna? Administrarea unor inhibitori, care scad apetitul sexual al acestor nenorociti, reducand nivelul testosteronului. Daca in 8 state americane s-a putut, de ce nu se poate si la noi? De ce noi trebuie sa stam cu frica? De ce trebuie sa tremuram, stiind ca astia sunt liberi?
De ce castrarea chimica si nu fizica? Pentru ca se intampla si erori judiciare. Pentru ca exista posibilitatea ca Justitia sa greseasca, iar castrarea chimica este reversibila. Odata incetata medicatia, el isi recapata apetitul sexual. Castrarea fizica este ireversibila, iar in cazul unei erori judiciare, ai cam nenorocit un om.

Asadar: va rog sa sustineti pe toate caile o lege pentru castrarea chimica a acestor scursuri umane! O lege ABSOLUT NECESARA pentru linistea noastra.

FACEBOOK : Silviu Iliutacronicipebune

Check Also

Bomba chimica de la Marius Nasta.

Am stat acum cateva zile de vorba cu un prieten care a avut ghinionul sa …

One comment

  1. Belle dImagination

    Problema MAJORĂ cu castrarea, fizică sau chimică e că nu înlătură sursa bolii, elimină doar forma exterioară de manifestare.
    Crede-mă, sunt moduri atât crunte în care poți să abuzezi un copil (între 6 luni și 16-18 ani), fără să folosești organul biologic încât au făcut polițiști și psihologi să plângă – vezi Discovery Criminology sau echivalentul.

    Și mi-e tare teamă că imposibiltatea fizică de a acționa e de natură să apese mai rău pedala din creier.

Lasă un răspuns