Eu, Traian Basescu, am citit cartea Săftoaicei si am de facut urmatoarele dezmintiri:

1.Adriana Saftoiu scrie ca: „Pe la şase seara, Traian m-a chemat la el în birou. Elena Udrea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului.”
Iar am prins-o cu o ticaloasa dezinformare! Elena Udrea nu a stat niciodata pe biroul meu cand era imbracata cu fusta rosie scurta!
A stat numai cu fusta roz, aia galbena, cea mov si bikinii albi, aia negri si fara!
Adriana Saftoiu minte ordinar!

2.Nu sunt de acord ca Elena Udrea ma vizita la ora 5 dimineata! Este o minciuna sfruntată, domnule!
Ea la 5 dimineata pleca acasa.

3.Citeste, domnule, scena scrisa de Saftoaica:
„(…) Băsescu a intervenit (catre Silvio Berlusconi): „Vă place? O mai aduc?” Şi au râs împreună. (…) Berlusconi a privit-o pe Elena: „Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva vorbe doar noi doi”

In primul rand remarc stilul: ce dracu’, dacă si asta e literatura, atunci „Capra cu trei iezi” ce mai este?
In realitate s-a intamplat asa, eu i-am zis lui Berlusconi: „Va place WHISKY? Va mai aduc? Si am ras impreuna.” Apoi, Berlusconi i-a zis Elenei: „Ati vrea sa stam impreuna in timp ce baiatul asta chel de la roomservice ne aduce niste whisky la pat?”
L-am batut pe Berlusconi de a făcut pe el.
Nimeni nu bea whisky in patul meu!

4.Saftoiu scrie ca: „In mod evident, Traian Basescu si Elena Udrea se comportă ca nişte adolescenţi pe care nu trebuie să îi prindă mama”.
Vreau sa dezmint categoric ceea ce scrie aceasta femeie tradatoare in cartea de jalnica!
Niciodata nu m-am ascuns cu Elena de teama de a nu ma prinde mama!
Mie imi era frica de SRI, SPP, Stolojan, femeia de serviciu si vreo 2-3 consilieri mai curiosi.

5. Săftoaica susţine că: „Angajaţii lui Băsescu trebuia să facă faţă „crizelor de isterie” ale preşedintelui, alimentate tot de Elena Udrea.”
Eu, Traian Basescu, nu am avut niciodata crize de isterie alimentate de Elena Udrea!
Crizele de isterie erau alimentate de absenta lui Nuti! Doare daca esti la distanta de persoana iubita.

6. Din carte: „Băsescu se înfurie şi suspendă şedinta. Basescu: Piticul de Boc e lacom, nu-i ajunge ca e lider de grup, că e şef la Cluj, acum vrea şi la naţional.”
De fapt a fost asa: „Piticul a lacom, i-am spus sa mearga la Saftica si sa trimita alt pitic de gradina in locul lui. Si sa o ia pe Drumul National 1.”

7. „Nu sunt singura care remarcă această îmbăţoşare a lui Traian în prezenţa Elenei Udrea. Basescu Pare un fel de curcan care îşi scutură mărgelele ca să atragă prada”, scrie Adriana Săftoiu.
Nu am fost niciodata ca un curcan in prezenta Elenei Udrea. Inca o minciuna propagandistica!
Am fost, pe rand: cocos, taur comunal si papagal.

8. Din carte, cica eu i-as fi spui lui Blaga:„Măi, Vasile, dacă nu mă respecţi pe mine, măcar respectă funcţia Preşedintelui. Să vii în blugi e o nesimţire!”
De fapt, a fost asa: „Mai, Vasile, dacă mă respecţi nu mai lătra în biroul Preşedintelui. Sau măcar nu mă mai musca de blugi!! Asta e nesimţire!”

Totusi, ma bucur ca Adriana a publicat cartea, că toata lumea vorbeste de ea si nimeni nu mai citeste foiletonul lui Iohannis. Hahhaahhaa!
Traian Basescu

PS: Uite o poza draga, Adriana, de pe vremea cand erai consiliera mea. Stau la o vila cu piscina acum, ce zici, ma vizitezi?
Traian Basescu face praf cartea Adrianei Saftoiu.

 

5 thoughts on “Traian Basescu face praf cartea Adrianei Saftoiu.

  1. catalina ion says:

    Nu am fost niciodata fana d-lui Basescu. Nu mi-a placut ca om, nici ca leader, nici ca presedinte. Totusi, doamna Saftoiu a incalcat toate codurile deontologice ale unui om „din interior”. Nu cred ca se face asa ceva… Asa, barfa si can-can-urile sunt foarte gustate de oamenii obisnuiti, dar totusi … Mai bine inteleg si apreciez „cronicile” scrise de tine 🙂 Doamna Saftoiu este din alt gen „epic”!

  2. eugen says:

    Imi pierdeam si eu vremea si am aflat articolul de mai
    sus al dvs. asa ca am hotarat ca vreau sa va felicit pentru ceea ce
    ati scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.