Home / (Pro)stirea zilei / Trei mizerii de ordonante pe care le pregateste Guvernul Dancila.

Trei mizerii de ordonante pe care le pregateste Guvernul Dancila.

Astia-s ca temitele alea rosii. Le alungi dintr-un loc, iar ele vin pe la spate si incep sa se catere pe tine.

Dancila n-a priceput nimic. Bine, nici nu ma mir. PSD in ansamblu n-a priceput nimic din ultimele alegeri. N-a priceput ca lumea nu ii mai vrea, ca oamenii au trecut in sfarsit de la etapa „votam raul mai mic” la etapa „pare ca avem cu cine sa votam”.

Si ce s-au gandit ai lui Dancila sa faca pe ultima suta de metri de guvernare? Sa dea niste ordonante, sa fie bine la fratii lor, sa huzureste baronii si furaciosii din partid pana la adanci batraneti.

  1. Prima ordonanta pe teava e pentru primari. Baietii astia vor avea niste pensii speciale ca si cum ar fi fost niste presedinti sau ceva prin comuna lor.

Sa fie bine la baieti, sa se imbuibe si ei dupa ce au furat trei mandate in comuna lor, sa aiba viitorul luminos!

2. A doua ordonanta, alfata pe teava, este si mai tare:

DNA sa nu mai vina sa ne ia! De ce sa ii mai ancheteze DNA pe ai nostri? Acum am mazilit-o pe Kovesi, am pus oameni mai blanzi acolo, dar maine? Cine stie ce se poate intampla maine? Daca, Doamne Fereste, ii vine cuiva ideea sa il ancheteze pe Teodorovici, pe Rovana sau pe Dancila? Esti nebun?

3. Si a treia minune:

In traducere libera: ce daca Dragnea e la puscarie, ba? Ce daca e penal? De ce sa nu poata sa iasa el de acolo si sa fie Prim-Ministru? Care e treaba?

Fratilor, astia sunt ca termitele rosii. Iar acum, cu cutitul la os, dar cu ciolanul in maini, sunt mult mai periculosi decat au fost vreodata. Stati vigilenti cu ochii pe ei, ca maine-poimaine isi dau vreo ordonanta sa fie realesi pe viata, ca Ceausescu. Exagerez, dar ati prins ideea. Exagerez, nu? N-as baga mana in foc.

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

 

Fragment: „Nu am înţeles niciodată de ce când îi este rău unui om, cineva se oferă să îi aducă un ceai.
– Ce ai, frate?
– Cancer!
– Aaaa, stai liniştit că am un ceai de tei… vindecă tot!
Mai nou e un curent, ierburile tămăduitoate sunt peste tot: Mănâncă acum trei legături de pătrunjel pe zi şi scapi de ciroză!
– E de tei, sigur o să îţi facă bine, Silviu.
Să-mi bag picioarele, e din ăla bun, de TEI!!! Ăsta vindecă tot!
– Sunt convins, eu şi când am avut pneumonie, tot cu ceai mi-a trecut.
– Ai rămas glumeţ! Ca atunci când eram mică, îmi spune.
Se apropie de mine, cu halatul desfăcut. Toată căldura pielii sale radiază înspre mine. De sub halatul ei ies unde şi mirosuri, ca acelea care îi făceau pe Tom şi Jerry să plutească. În traducere, pentru cei care au sărit direct la desenele cu roboţi: „Boss, era bine rău androida, frate! Te vrăjea ca un Bakugan din ăla care scuipă energie!“.
E prea aproape!
Începe să îmi maseze mâna dreaptă, la încheietură. E bine.
Apoi, pentru că nu are o poziţie bună, se așază lângă mine, pe pat. E mai bine. Sper că profită de mine, măcar acum când sunt bolnav… ”

Nu rata singura trilogie premiata chiar de autor: „Cronicile unui barbat!”.
Vanduta in peste DOUA exemplare. Aproape trei. 
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


*gasiti cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

Check Also

Experimentul Meduza sau cat de creduli sunt romanii.

Stateam de vorba cu un prieten si ziceam:-Bai, Catalin, cat de creduli sunt romanii? Ar …

Lasă un răspuns