POTI COMANDA DE AZI, pe bookzone.ro, AICI.

Pe asta n-o stiati:


Anca Pavel Nedea, fost președinte al Autorității Naționale pentru Turism între 2015 și 2017, a acuzat, marți, că există campanii de denigrare a litoralului românesc, în favoarea celui bulgăresc sau grecesc. „Este foarte frustrant pentru un manager, antreprenor, consultant să vadă în continuare aversiunea pe care o avem față de litoralul românesc. Este la modă de foarte mulți ani. Alte destinații, cum sunt Bulgaria, Grecia și Turcia, finanțează masiv presa de litoral și presa din România în general să spună lucruri bune despre ele și lucruri foarte rele despre propriul litoral. Am observat campania susținută împotriva litoralului românesc”, a declarat Nedea.
Asa e, doamna! Vine grecu la terasa la Mamaia, isi baga manuta in casa de marcat si scoate hamsia la 195 de lei/kg, nesimtitul!
Vine bulgarul la Neptul si bum, creste pretul la hotelasele din vremea lui Ceasca, in care nu s-a investit un ban din 1970 si care put a ranced. Iaca:

Vine turcul si face 35 de lei omleta, ca nici daca era din ou de strut plimbat cu caleasca de aur nu iesea atat!
Turism onest! Va suna cunoscut? Asta trebuie sa facem: sa ii incurajam pe aia ce il practica si sa ii boicotam pe aia care sunt pusi pe praduit. Pa! A, si ganditi! Chiar daca sunteti sefi prin Turism si ari facut rahatul praf din aceasta afacere in tara asta, ganditi! Puteti!

Ps: poti comanda NOUA carte AICI si ai cod de reducere. Sper din inima sa va placa! ACCESAND ACEST LINK, AI 20% REDUCERE!

desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!

 

3 Comentarii la “Turcii, grecii si bulgarii denigreaza turismul romanesc si ne fac sa vindem hamsia la pret de rechin.

  1. Dana says:

    Prin februarie toti hotelierii se laudau ca nu o sa fie scumpiri mai mari de 5 %. De fapt scumpisera cu 10-15% + au inceput sa taxeze si copii sub 12 ani. Asa ca era mai scump cu cca 35% fata de anul precedent (2 adulti +1copil). Pt ca aveam bonuri care expirau am inchiriat un apartament la Mamaia, la care am platit inchirierea + separat utilitatile pt copilu de 8 ani :D. Din fericire am avut posibilitatea sa renunt la bonuri de vacanta,asa ca,dragi hotelieri romani, la urmatorul concediu va facem din mana cand trecem spre vama cu Bulgaria.

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 06 – 12 iulie 2020?

  3. Andrei says:

    Este o bataie imensa de joc, dar din pacate este fraier cel care da nu cel care cere. Majoritatea clientilor de pe litoralul romanesc cred ca nu au fost in concedii in Bulgaria sau Grecia, pentru ca altfel nu inteleg de ce as plati 200 de lei un kg de hamsii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *