„Sa vina Politia sa imi sparga usa!” a spus un interlop din Targoviste. El l-a amenintat pe seful Politiei Dambovita cu pistolul si cu grenada. Toate astea live, pe Facebook, da?
Adica mie mi-au blocat contul pentru ca am scris „bate saua sa priceapa iapa” si au interpretat ca e incitare la violenta impotriva animalelor, iar nenea asta scoate grenada in live, suparat ca i-au luat carnetul!
„Vreau si eu ca Antofie sa vina sa imi sparga si mie usa acum. Sa nu spuna ca dau cu cauciuc….vreau sa imi sparga usa. Sunt pregatit. Daca e sa ma duc la parnaie nu ma duc ca m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, daca e sa ma duc la parnaie ma duc pentru ca te mierlesc ma. Sparge-mi usa, dar sa fii pregatit cand mi-o spargi, nu sa vii cu doi, trei insi. Ca degeaba vii cu doi, trei insi. Aveti veste antiglont? Ia uite-o (arata o grenada). Independentei, H3, et. 1, apartament 2. Va astept! Hai, Antofie dupa mine”, a spus interlopul in live.

Urmarea: mascatii au venit.
„La data de 31 iulie a.c., ca urmare a unei postari publicate pe o retea de socializare, de catre un barbat de 40 de ani, politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj, fapta prevazuta de art. 257 din Codul Penal, detinerea de droguri pentru consum propriu fara drept, fapta prevazuta de art. 4 din Legea nr. 143/2000 si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, fapta prevazuta de art. 342 din Codul Penal. Precizam ca persoana in cauza, in cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicata intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusa la o unitate medicala unde i-au fost prelevate probe de sange si urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substante interzise.
In cauza, a fost intocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prevazuta de art. 336 din Codul Penal. In aceasta dimineata, 2 august, in urma unei actiuni a politistilor, persoana respectiva a fost prinsa, aflandu-se in custodia noastra pentru a se efectua activitati procedurale in cauza. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita continua cercetarile, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activitatii infractionale si dispunerea masurilor prevazute de lege”, a anuntat IPJ Dambovita intr-un comunicat de presa.
Ce voiam sa zic: daca mai sunt intelopi, politicieni corupti sau diverse alte fiinte care vor sa fie saltate de DNA, ii rog sa ia si ei ce arme au prin casa si sa faca live. Atat. E bine.

OFERTA SPECIALA pentru premianti
Pachetul Silviu Iliuta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.