Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

 

Un baiat dus cu capul, care publica numai tampenii conspirationiste de genul „Covid nu exista!”, „Ne papa martienii!”, „Bill Gates e mason si anason”, fost regizor pe la Pro tv, ii pune pe niste pacalici sa faca scandal la Kaufland si sa spuna ca supermarketul le fura temperaturile si ii abuzeaza, saracii. Acelasi dus cu pluta, George Nustiucum, ii filmeaza, monteaza smecher, sa reiasa ca sarmanii oameni au fost abuzati, apoi pubica mizeria. Un milion de baieti si fete cu IQ mai mic decat temperatura il aplauda.
Apoi apare alt unghi, filmarea de la Kaufland, in care se vede din avion ca totul e o provocare si ca debilul a regizat tot. Abia acum vine partea interesanta: cei un milion de cretin inca sustin ca aia de la Kaufland au fost abuzati, ca le furau temperatura, ca le mancau copiii. Antena 3, televiziunea din cocina, dezbate intens cine are dreptate.?? Abia acum e dementa totala!??

Ma sfatuia un prieten sa fiu mai bun, sa fiu impaciuitor, sa ii ascult si pe idioti, sa nu mai fiu asa categoric. Sa nu zic ca mine, ca Pamantul e rotund, nici ca ei, ca e plat. Sa ne intalnim la jumate’, sa zicem ca-i hexagonal cu colturile rotunde. Sa nu spui, Silviu, ca-s tampiti care tin cu unul ce mistifica adevarul, un labil psihic, suferind de nebagare in seama si de conspirationoza cronica. Sa zic ca doar 500 000 sunt tampiti, iar ceilalti destepti! Sau poate sa spun ca ala a trucat jumatate de film, iar cealata jumatate e reala, ca ne fura Kaufland temperatura, dar uite ca ne-a dat-o si inapoi, nu a mai trimis-o afara in camioane, sa o vanda in Germania?
Gasiti voi jumatatea drumului cu astia, fiti voi impaciuitori si buni! Eu nu mai ai rabdare cu tampitii si imi doresc din inima un test de IQ atunci cand iti faci un cont de Fb, Youtube etc…
Pace voua!

Cititul desteapta! Oferta lunii mai:
“Cronicile

 

2 thoughts on “Un nebun arunca piatra si toata tara incearca sa o gaseasca.

  1. THE BIG STORM says:

    ADEVARUL E CA ESTI PROST RAU…NU CREZI CA FILMA, SPIELBERG? NU AI VAZUT BINE…A FOST SI KUBRIK SA IL AJUTE…PACAT ,DACA NU TE BAGAI CA MUSCA IN CUR…IESEA CEL MAI BUN BLOCKBUSTER AL ANILOR …ASELENIZAREA LA KAUFLAND…TU VEZI CE TAMPENII SCRII?TRE SA INTELEGI FRATIWHERE,,,CA FACULTEA AIA A VOASTRA DE JURNALISM SI AIA DE LA MEDIU…SUNT FIX PIX IN ROMANIA…SUNTETI NISTE NECALIFICATI…DE FAPT CE STITI SA FACETI? NIMIC!!! DU-TE LA STANA ,CIOBANE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *