Pachetul Silviu Iliuta

S-a prins staretul de la Manastirea Nechit de smecheria cu vaccinul:
„Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.
Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați.
Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ.

Oamenii care sunt astăzi fericiți că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu.

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.
Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.
Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală.”

Asa e! Daca ne vaccinam ne cresc solzi 5G si o sa prindem bulgarii, dar se poate intampla si ceva mai rau: sa mergem la sluba staretului care a declarat gogomaniile de mai sus. Atunci se poate intampla sa ne fuga toti neuronii in Bulgaria, sa se goleasca de tot capatana si sa ne trezim ca vanam vrajitoare pe la 1600, in chiloti, cu un tepus intr-o mana si o cruce mare de lemn in alta, urland gutural: traiasca staretul de la Nechit, ca tare destept mai e! Da sa pupe mama pe el!

Cititul desteapta! Oferta:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 


“Cronicile

 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.