Taranul: „Nu mi-a venit sa cred!” a declarat el. Nici nu mai speram sa dea atata noroc peste mine! Dintr-o masina de lux a coborat un barbat, care avea 4-5 garzi de corp. Unul dintre ei a scos servieta si a numarat banii in fata mea!
-Doua cirese! mi-a zis maharul.
Cred ca avea accent de rus sau ceva.
-Sigur le vreti pe amandoua? l-am intrebat.
S-a gandit putin, s-a scarpinat in barba, apoi a zis:
-Merita! e munca mea pe cativa ani, dar merita!
-Cu tot cu samburi? am insistat.
-Cu tot!
Si a plecat. Cu banii luati m-am facut vecin cu Borcea. Visul meu e sa imi deschid o cofetarie acolo, la Miami, si sa vand prajituri cu fructe. Ca am auzit ca acolo costa doar cativa dolari kilogramul.”

Miliardar rus:” O data se marita fata mea! De obicei nu fac lucruri atat de extravagante, dar am vrut sa ii arat cat de mult o iubesc. Oricum i-am zis ca, daca e inteleapta, mananca o cireasca aici, iar una o lasa pentru peste 30-40 de ani, ca sa o imparta cu nepotii ei din viitor. Acum visul meu e sa iau o capsuna din aia romaneasca, fara gust de plastic.”

Fata miliardarului: „Papa nu m-a rasfatat, nu m-a alintat. Pana acum nu mi-a daruit nimic extravagant: doar o masina sau doua, o cladire de birouri, o insulita. Nimic din ce nu au copiii ai caror parinti romani fura de la stat, iar ei o ard prin Loft.
Cand am vazut cutiile alea mari de aur, cele doua, abia am asteptat sa le rup si sa le arunc, pentru a vedea ce e inauntru. Si a meritat! Sunt atat de fericita, incat nici nu ma pot bucura de moment.
Intre timp am anulat nunta, pentru ca eu ma casatoream doar ca sa ma dea la tv. Si am chemat presa ca sa filmeze cand mananc prima cireasa. Samburele o sa il pastrez, iau o casa in centru si ii fac in muzeu numai al lui. Nu va pot spune ce emotii am! De aceea nu va spun.”

de Silviu Iliuta

PAGINA DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.