O dragoste din alta lume

.

Am vazut imagini cu sute de oameni la petrecere intr-o bomba de prin Slatina. Erau baietii pe mese, dadeau fetele din buric si explodau artificiile ca si cum era paranghelia de sfarsit de lume. (Digi 24)

Pe Instagram story, insusi patronul unui club de bombardieri din Timisoara a pus filme de la dezmat. Alte sute de oameni, fara masti, normal, pe dans, sampanie, toata lumea mainile sus, sa cante barosanii. E frumos.
In vara asta ne-am rupt in figuri prin cluburile din Mamaia, ca in vremurile bune. Am ars-o pe petreceri pe unde am apucat, iar acum ne miram. Chiar nu intelegem „de unde, domne’, atatea cazuri de Covid? Umfla astia numerele!” Un singur pozitiv daca ar fi fost in club, cadoriseste inca vreo 4-5 cu virusul, apoi, la randul lor, tot asa. Si me miram. Iar autoritatile sunt niste glume proaste care in loc sa puna lacatul pe cluburile alea, dau niste amenzi la misto. Cam cat scot aia din doua sticle de sampanie cu artificii infipte in dop si doua pachete de servetele pe care le arunca meltenii sa se bucure pitzinelele.
Nu suntem la doi pasi de inchiderea in case numai din cauza cluburilor, dar prostia astora ajuta mult. Enorm! Eu nu mai am chef sa stau inchis in casa din cauza unora care se cred de mii de ori mai destepti decat sunt, care nu cred in virus, niste pootzoi infantili cu IQ sub 70, dar cred ca n-am de ales.

O doamna, vanzatoare in piata Obor, n-avea masca si nu credea in virus. I-a zis reporterului ca „ne incaca drepturile politistii care ne amenendeaza!” Daca omu’ nu vrea virus sa nu vina in piata!” Atat!
Pregariti-va la caput! Urmeaza o iarna grea, suntem inconjurati de imbecili.

Cititul desteapta! Oferta:

O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *