De zece minute ma uit in gol si nu-s in stare sa scot un sunet. Nu stiu cine naiba m-a pus sa vad o filmare cu un baiat roman de la tara, dintr-o comuna din Mures, care lovea salbatic un puiut de catel ca un bulgare, in timp ce sora-sa il filma si radea. Alti copii se amuzau, ca si cum erau martorii celei mai tari comedii din lume.
Bai, am fost si eu copil, am avut si eu vecini cruzi si nemernici in cartier. Dar ii consideram cruzi cand calcau gandaci, iar nemernici cand omorau vreo furnica, nu stiu…
In viata mea nu am vazut atata cruzime la un copil, sunt socat.
Intr-un interviu, o ruda a lor, unchi sau ceva, a spus ceva de genul: „pai cainele ala, puiul, sarise la o gaina, iar copilul l-a pedepsit.” Va dati seama ca si parintii alora gandesc exact la fel…
Prea multi cretini, fratilor! Prea multi cretini sunt lasati sa creasca copii, iar Statul nu face nimic. In mod nornal, in cazul asta, ar trebui ca acesti copii sa intre imediat la reeducare, sa stea macar o vreme departe de parintii aia care, in mod evident, nu-s in stare sa le faca educatie.
Ce sa zic? La noi, viitorul suna rau. Jos norvegienii si jos americanii, care ne fura copiii! Macar de i-ar lua sa ii educe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *