Carte noua cu love, fun si ceva picant:)
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Tot ce stiati pana acum despre Viorica e o pala adiere de vant pe langa o furtuna, un pahar cu apa pe langa un ocean. Azi s-au deschis noi orizonturi. Dancila:

Dancila a declarat la final: “Multumesc intregului grup pentru acest sex, CEx, reusit. Unii colegi s-ai intrecut pe ei insele, au dat dovada de mult atasament si inventivitalitate azi. Pozitiile care au fost luate de catre membri CEx mi-a adus mie personal numeroase satisfactii personale si m-am bucurat sa aflu ca atata lume este alaturi de mine, si chiar oameni. Am apreciat puterea de penetrare a ideilor lui Serban Niculae, deschiderea de record mondial a Olgutei Vasilescu, care a exersat inca de pe vremea PRM.

Mi-a placut pasivitatea anumitor sefi din PSD in timp ce erau posedati, de baronii locali. Pesedizati. Mi-a placut mobilitatea in gandire si experienta uimitoare in grup, la munca in grup, a Gabrielei Firea, participarea cu trup si suflet a lui Codrin, ca un adevarat organ mandru si teapan al partidului. La final, ministrul Tineretului si Sportului a fumat o tigara si vad ca a aparut in toata Presa.

Nu ar trebui deloc judecat. In final, orice om bun ii place o tigara dupa CEx.”

Oferta! 3 carti=59 de ron. Fii un ciudat! Citeste!
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *