Home / (Pro)stirea zilei / Vrea cineva sa-l mai injure pe Stephen Hawking?

Vrea cineva sa-l mai injure pe Stephen Hawking?

Discovery i-a urat „la multi ani” lui Stephen Hawking, pe pagina de facebook. Ce a urmat…

s14

s13

s12

s11

 

Asadar:
-daca esti si tu incult,
-daca esti agramat si habotnic,
-daca ai mentalitate de Ev Mediu timpuriu,
-daca pur si simplu clasa a patra a fost prea grea pentru tine…
Intra pe pagina Discovery si injura-l pe Stephen Hawking!

stephen_hawking-starchild
N-o sa le spunem acestor oameni cine este Stephen Hawking, ar fi o totala risipa de energie si pierdere de timp.
In schimb, mi-am adus aminte de o vorba unui prieten strain: „de unde vreti voi conducatori buni? Politie buna? De ce cereti primari buni, ministri harnici si necorupti? De ce aveti pretentia de a avea lideri culti si cititi? Ei sunt exact ca voi, ca poporul! Nimeni nu ii aduce din Cer, sunt din randurile voastre. Daca aveti 5 agramati, 5 inculti, 5 smecherasi si 5 marlani la suta de locuitori, 20 de parlamentari din 100 vor fi asa. Cand voi va veti schimba, si ei vor fi altfel.”
Doare?
7Citeste si: Povesti pentru oamenii mari.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa! El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui. -Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet. O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam: -Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic? Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.” cover_blogb

Check Also

Am aflat in ce seif isi tine Tiriac banii.

1. Ion Tiriac a declarat ca a renuntat la seiful sau din Elvetia, pentru ca …

Lasă un răspuns