Vrei?
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina  si sa comentezi. Sau pe oricare alta pagina.
Daca indraznesti sa ai alta parere decat a sa, e groasa:
16809787_197898170688639_1901534025_n
Alte idei. Ce poti sa mai spui ca sa te injure Badea:
-Basescu e om.
La asta isi iese din minti

-Chuck Norris e mai bun decat tine!
Asta il termina psihic, nu mai doarme doua zile.

-Badea, ce mai face Voiculescu?
O sa o interpreteze ciudat. Vei avea parte de toate injuraturile despre neamuri de care nici nu stiai ca exista.

Ii spui: „motociclist” sau faci „vruuuum! Vruuum!” Pentru asta isi inchide facebook o luna si sta ascuns sub pat.

Ii spui  „esti destept de bubui!”  La inceput te  lauda, nu se prinde ca glumesti. O sa il deranjeze, totusi, cuvantul „bubui”. Ii aduce aminte de motociclisti.

-A zis Gadea ca iti taie din salariu, daca mai strici scaunele.
Te alegi cu 5-6 injuraturi de mama.

-Badea, ai pus virgula intre subiect si predicat!
Pentru asta o sa te injure jumatate de emisiune, plus un articol pe blog

-Badea, nu ti sta bine freza!
E jignirea suprema! Te injura si te boscorodeste de pe toate conturile lui false.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone. -Crezi că au adormit? o întreb. -Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește. Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen. Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei. Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat. Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum. Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei. I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia. -Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche. -Bine, gemi! -Nu pot, Aliona e trează. În pana mea! Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări. -Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice. -Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice. -Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot. Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo. -Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona. -Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy. -Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar în ochi.” aaa

 

 

 

 

sursa capturi: facebook Oana Dobre dimofte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.