O dragoste din alta lume

.

Un batran sta de 10 ore in curtea unui spital, pe un scaun, intrebandu-se de ce a ajuns sa fie tratat in halul asta la varsta sa. Un caine ii da alene tarcoale, iar batranil pare sleit.
„Sunt suspect Covid şi sunt ţinut în curtea Spitalului Judeţean Neamţ sub cerul liber. Am un scaun. Şi un câine are o cuşcă. Eu nu am. Eu trebuie să stau sub cerul liber. Sunt 18 grade. Am ajuns la 17.10 la spitalul judeţean cu o salvare. La 17.30 mi s-au luat probe de sânge şi urină. Pe la ora 21 am făcut CT. Dar am fost adus tot afară. Este plin spitalul.
Eu sunt norocos. Alţii sunt de mai bine de 10 ore. Da, afară. Afară pe un scaun. Să stai afară pe un scaun, sub cerul liber, fără mâncare sau un ceai cald, vi se pare medicină demnă de anul 2020? Nu suntem în război. Cineva putea monta un cort pentru cazuri ca şi mine, măcar să nu stăm sub cerul liber. Suntem oameni, nu animale”. Poze: Vremea.

In timpul asta, asa cum scriu cei de la Monitorul de Neamt, un spital de campanie, pentru care nemtenii au platit trei milioane de euro, cel de la Letcani, zace nefunctional pe la Iasi. A, pardon! A folosit la ceva: politicienii s-au tras in poze in fata lui, in campanie.
Sa nu ii luam la omor? Mama lor de hoti si demagogi, pe langa care si Catavencu ar parea un politician decent!

Cititul desteapta! Oferta:

O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *