O dragoste din alta lume

Peste sase luni de zile vom avea acest dialog intre un medic si zece oameni care urmeaza a fi vaccinati:

Medic: Gata, avem aici zece doze de vaccin, rata de reusita e de 99%, iar 1% dezvolta efecte secundare in primele zile. Dureri de cap si…

Primul: De la mercur sunt durerile, are mercur. Ne omoara, stiti ce face mercurul? Incercati sa tineti mercur pe limba! Nu ma vaccinez!

Al doilea: Stiti cati ani dureaza sa faci un vaccin? Asta e vrajeala, nu ma bag.

Al treilea: Va dati seama ca asta cu vaccinul e facuta sa creasca productia mondiala de plastic? Va dati, nu? Sa polueze intentionat marile si oceanele… Nu ma bag! Asa ar trebui sa faceti voi. Pamantul se face bine cand e Covid, aerul e bun! Se vad Apusenii din Bucuresti!

Al patrulea: Aveam vaccin romanesc la Timisoara, de ce trebuie sa facem unul de la straini? Eu astept sa apara ala romanesc!!!

Al cincilea: Sa faca altii si il fac si eu dupa ce vad ca sunt ok! Voi credeti ca Bittman, care e cine e si are informatii de sus, nu stie ce spune!!Acum nu fac! A zica el ca e ok.

Al saselea: Contine W0086NDHMBCD, scrie pe el. Stiti ce sunt astea? Nimeni nu stie! Doar Bill Gates. Pot fi cipuri? Pot! Parola mea de Wi-Fi seamana cu asta! Credeti ca e coincidenta?!

Al saptelea: Bai, eu fac vaccinul ca sunt curajos, influencer, ma vad oamenii si iau like-uri! Da’ ma bag la unu’ antigripal, la asta nu…

eAl optulea: Ce lasi sunteti toti, fratilor! Pai daca voi nu faceti, ce rost are sa facem noi trei care l-am face?! Ne omorati ca nu va vaccinati. Nu il fac nici eu, n-are rost daca suntem asa putini.

Al noualea: Eu l-as face, zau, sar n-are rost ca eu port mereu masca.

Al zecelea: Lasa ca il fac eu, mama voastra de lasi ce sunteti! Programati-ma pe mine pentru o doza, prin iulie 2044, ca am multa treaba pana atunci. Lasii dreaq!

Eu sunt putin din fiecare, evident. Dar si 11: il fac.

O dragoste din alta lume

OFERTA de weekend la carti!!

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliuta-cronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *