Pare o poveste izvorata din cele mai adanci temeri ale poporului roman: strainii ne vor copiii, vor sa le fure organele, vor sa le suga sangele.

Prostia asta de postare s-a viralizat in draci. Zeci de mii de romani cred ca Sorina, fata din centrul scandalului de adoptie, e posesoarea unei grupe de sange pe care o mai au doar 42 de pamanteni si exista o conspiratie mondiala ca acest copil sa fie luat din Romania.

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Noi suntem posesorii oului de aur, iar astia vor sa ni-l fure, asa cum vor sa nevia si tunelul energetic de pe Varfu Omu, portalul de la Sfinx si Poarta Stelara din Orastie.

Pare o gluma de copij prosti. Niciun om normal la cap nu ar crede o gogoasa ca asta, nu? Totusi…

Strainii ne fura trombocitele, da? Si nu orice straini, ci amercianii aia imperialisti, englezii aia rai, nemtii diabolici si francezii cei hoti. Si acum vine intrebarea: cui folosesc mizeriile astea? Cine profita?

Raspunsul, oricat de aberant ar parea, e simplu: rusii. Rusii, care platesc anual bani grei pentru tot felul de publicatii care sa indeparteze tarile din fostul bloc sovietic de UE. Rusii, care concep, distribuie si amplifica toate mizeriile astea.

Propaganda rusilor de la Sputnik (care duc un razboi informatic) plus prostia si lipsa de discernamant a zeci de mii de romani creeaza un curent de neincredere in valorile occidentale. Zi de zi, an de an, bulgarele va creste, nationalismul ieftin se va incorda pana va ajunge iar ca un de talia PRM sa faca jocurile.

Ce putem face? Sa gandim, fratilor! Sa gandim inainte de a distribui orice rahat. Sa depasim nivelul AMIN, PARTIKIP, SHARE la orice tampenie. Sa gandim inainte de a deveni masa de manevra a altora.

In esenta: sa gandim!

Cititul desteapta. Oferta speciala:
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

FRAGMENT:
„La NUNTA.
La restaurant am vomat în „serviz-ul“ auto din curte, am ciocnit de 100 de ori paharul de şampanie cu invitaţii. Paharul, adică un recipient alb de plastic.
– Nici nu ştiam că se poate bea şampanie din… a spus mama Ameliei scârbită.
– Se poate! i-am confirmat. Dacă nu e bun, beţi direct din sticlă.
Totul era decorat exact cum ne promisese patronul: pereţii roz erau acum plini de balonaşe care formau o inimă. Sau un animal. Ceva între o inimă şi un câine.
– Totuşi, am zis că să vă fac o surpriză pentru tinerii însurăţei! m-a bătut patronul pe umăr. I-a ieşit iepuraş!
– Iepuraş e ăla? îl întreb.
– Da! E talent nevastă-mea la d-astea. Daţi când aveţi diferenţa.
Orchestra era pregătită. Un elev de liceu, ochelarist şi cu coşuri pe faţă, cânta la vioară. Doi cetăţeni înfăşuraţi în fracuri lucioase, la ţambal. La acordeon era un solist de culoare.
– Makele! Student la medicină! mi-a spus mândru patronul. Când e româneşti, bagă banda, iar când e internaţional, cântă el. Ştii ce frumos cântă Makele? E din Africa de Sud! Sau America de Sud.
– Nigeria.
– Aşa! Urlă patronal. Dă-i dracu’, e la fel de negri, îmi şopteşte. Da’ cântă bine, ca ţiganii la noi.
Unchiul meu a devenit brusc serios la vederea orchestrei. M-a apucat temător de braţ şi m-a târât lângă scena construită din paleţi acoperiţi cu o mochetă verde murdară.
– Există!
Şi a rămas cu privirea nemişcată şi tălâmbă spre formaţie. Am mai dat pe gât o ţuică, „pentru bani şi noroc“, cum mi-a zis doamna care îmi spunea Sergiu. După o vreme, mi-am agitat puţin două mâini, apoi pe cele patru, prin dreptul privirilor lor. Unchiul, deşi după fiecare gură de şampanie se transforma în „unchii“, era nemişcat.
– Există! Ştiam eu! Uite la el!
Şi mi-l arată pe Makele.
– Ui… uite, nepoate, ce albi e dinții când cântă!
Love me tendeeer…
– Şi e adevărat ce se zice, nepoate, că toţi negrii are voce! Poate o cânta mai bine Elvis.
– Elvis era alb! îi spun.
– Da’ de unde, avea el sânge de ceva… ! Uite, ui… uite ce dantură are, ne… nepoate! Marietooo! Marietooo!
Fuge de lângă mine, îşi face loc prin mulţime, îmbrâncind câţiva nuntaşi, şi se întoarce împingând-o pe mătuşa înspre scenă.
– Uite, fă, un negru! Uite ce palme albe are!”

tru

Recente

3 Comentarii la “Zeci de mii de romani cred ca strainii ne fura copiii pentru sangele rar.

  1. Belle dImagination says:

    Din nefericire nu pot să-ţi pun o poză şi nici timp să scriu un cearceaf de tâmpenii n-am.

    Dar mai e un text, unul cu nişte Doiari, Şeptari, chestii, socoteli, moguli, bubuli, reptilieni de înveţi să-ţi faci cruce şi cu piciorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *