Home / (Pro)stirea zilei / Zuckerberg fura apa dacilor liberi!

Zuckerberg fura apa dacilor liberi!

Oamenii astia glumesc, dar stiti cati daci liberi gandesc asa?

Radeti voi, da’ chiar nu e de ras! Dacii liberi chiar sunt magici. Sa va spun ce am patit eu:

Inainte eram un ignorant si faceam misto ieftin de cate ori vedeam postarile dacilor liberi. Radeam ca fraierul cand vedeam postari despre Napoleon, care a fost dac, si despre faptul de Decebal a inventat curentul electric. Eram un prost.
Pana cand descoperirile unui renumit grup de cercetatori italieni si englezi de la renumita universitate Vide Le au schimbat tot ce stiam despre daci.
La cateva sute de metri de Sarmisegetusa Regia, a fost descoperit un oras intreg apartinand civilizatiei dacice. I se spunea Sarmisegetusa Photoshopia.
“In centrul asezarii, la trei metri sub pamant, am facut o descoperire mai importanta decat Marile Piramide din Giizus!” a declarat Adobe Fake, renumit argheolog si asteolog.„Am sapat pana am descoperit in loc patrat, ca o sufragerie. Sufrageria aceasta a apartinut lui Gerula, iar sub semineu, ingropata in pamant, am gasit aceasta bratara dacica, care i- apartinut sotiei lui Gerula, Inventia.”
like&follow pe Facebook Silviu Iliutacronicipebune

La prima vedere nimic special, au mai foat descoperite multe. Dar la a doua vedere, am gasit pe ra inscriptia CARTIER pe ea. Am trimis imediar bratara la biblioteca din Alexandria si am primit confirmarea: bratara dateaza din 2010 E.N.! Ceea ce inseamna ca Gerula Fictivus, renumita capetenie, a calatorit in timp, a cumparat bratara CARTIER, apoi s-a intors la timp pentru ziua de nastere a sotiei, dupa care a plecat sa se bata cu generalul roman Iullius Caisus al II-lea. Si cuvantul CARTIER este dacic, insemna vecinatate. Poate ca ei au dat si numele firmei de bijuterii, cine stie?”
Pentru mine, Silviu Iliuta Necredinciosul. vorbele cercetatorului au fost ca un pumn in fata, ca un urlet si o tragere de maneca, ca si cum o voce suava, dar grava, mi-ar fi spus:
-Ba, Silviu, alatura-te dacilor de pe net, nu mai rade ca prostu’ de ei! Sustine cauza!
Asa ca, dragi daci liberi, m-am deplasat si eu in Sarmisegetusa Photoshopia, am efectuat o cautare pe internet si am gasit portalul prin care dacii calatoreau in timp. (Doar ca o paranteza, cuvantul internet a fost inventat de daci, vine de la inter netix, adica intre neturi, ceea ce sugereaza ca sunt main multe interneturi, deci si  universuri paralele. Dar stati linistiti ca descoperirea asta nu inseamna ca o sa platim internetul in toate!)
Dovada ca dacii calatoreau in timp. Priviti obiectul rotund in ambele poze:

Oricine priveste aceste doua fotografii, prima luata dintr-un film si a doua de la Sarmisegetusa, poate vedea clar asemanarea portii stelare cu altarului dacilor. Da! Dacii calatoreau in timp prin aceasta poarta stelara, mergeau in viitor, cumparau bratari, vindeau viezuri si branza, regizau seriale ca Stargate si ce mai faceau ei pe acolo. Numai ca ei se aruncau in poarta rotunda, nu ca in film cand isi luau avant. Erau inteligenti, era si mai usor asa, ca intr-o poarta stelara pe pamant se poate arunca oricine, chiar si in betiv care se impiedica de bolovanii din jur.
De acum nu ma mai indoiesc niciodata ca dacii sunt la originea fiecarui lucru inventat pe lumea asta si, daca vreunul dintre voi este un dac care a calatorit in timp, vreau doar sa il rog un singur lucru: se poate sa calatoriti putin prin anii 1945, in vreema lui Petru Groza, si sa faceti sa nu mai existe urmasii PSD, ca el sa nu se mai nasca? Va rog sa ma ajutati, doar daca nu e un efort prea mare, ca si dacii astia au limitate calaroriile in timp. Sau e cu abonament lunar, nu stiu cum merge.
Multumesc!

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

 

La 40 si putin de ani esti fix la jumatate. Nedefinit.
Prea tanar pentru a plange sau rade la amintiri. Si prea batran ca sa nu ai mii de amintiri la care sa iti vina sa plangi sau sa razi.
La 40 de ani esti jumatate armasar si jumatate martoaga. Desi in mintea ta te crezi inca un armasar, copiii incep sa te vada ca pe o martoaga.
E dubios.
Cea mai trista zi a vietii mele de pana acum, in ceea ce priveste varsta, a fost acum cateva veri, prin 2015, cand urcam intr-un lift cu o fata superba. Cam 20 de ani, model pe orice podium al lumii, dar nu din ala uscat si ofilit, mirosind extraordinar, bucle blonde, fusta scurta, picioare pana la Cer si ochi de caprioara flamanda. Genul cu care ai vrea sa stai doua ore in lift, apoi sa schimbati numere de telefon.
-Sarutmana, domnule!
Si te loveste! Prima lovitura de ciocan vine in moalele capului.
Doare.
-Buna.
-Eu sunt fata lui Relu, nu ma recunoasteti? Caut un apartament in zona. Eram mica atunci cand ne-am mutat din cartier. Stateati la mansarda, la casa de peste drum, iar eu la blocul de langa.
A doua lovitura este direct in organul genital. Tare, drept la tinta.
Brusc, iti dai seama ca, oricat de armasar te-ai crede, ai 40 de ani de istorie in spate. Pruncii pe care ii vedeai acum aproape 20 de ani au intrat la Facultate si iti zic „sarutmana, nenea”?
-Domnule, mergeati la strand cu mine si cu tata, pana sa ne mutam. Mai stiti? Ce mai face tanti Amy?
Asta a fost a treia lovitura. Caprioara a lovit drept in suflet, cu cel mai ascutit cutit care s-a inventat vreodata: cuvantul.
-E bine! Hai la noi, o sa e bucure sa te vada.
-Vin! Cum sa nu! Ce imi placea cand ma dadeati in leagan!
La 40 de ani, incepi sa te hranesti din amintiri.
Mintea ta face, fara sa vrei, primul pas spre „ce bine era pe vremea mea!”
-Hai, intra! Cred ca mai avem cacao cu lapte.”
CARTI, DE AICI.<

 

 

Check Also

Mamikile si Legea Pozelor de pe Facebook.

    Doamna, e groasa: 1. Legea Facebook spune clar ca daca postati poze cu …

Lasă un răspuns