“Cronicile

Un nene din Botosani care a pierdut functia de primar e idolu meu! Omul a avut o idee:
-Ba, pana nu ma schimba astia din functie, ca mai am niste zile, ce pot sa mai spaesx eu de acilea, din primarie? Masina de scris am luat-o de i-am dat-o lu’ nasica, imprimanta n-o iau ca nu stiu sa schimb cartusul, bani de asfaltare nu mai sunt ca i-am dat lu’ varu’ care si-a pus pietris in fata casei, deci ce fac? Ba, ia sa imi fac eu toate neamurile si prietenii cetateni de onoare!
Asa ca a doua zi, primarul din cea mai saraca asezare din botoșăneană, Dimăcheni, Ştefan Cojocariu, s-a trezit cu gandul asta bun a convocat o şedinţă de Consiliu Local (CL) extraordinară si si-a numit neamurile cetateni de onoare! Varu’ pentru ca a dus nu ele comunei mai departe, in comuna invecinata, nasicu’ – pentru ca e singurul din neam care stie sa citeasca, nasica – pentru ca e sotia intelectualului, matusa – pentru ca a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca are cel mai imbecil nepot si tot asa. Cu gandul ca toti vor fi scutiti de impozite cat vor sta in comuna, pe principiul:
-Ba, sa ma pomeneasca si pe mine cineva dupa ce plec din functie!
Dimăcheni este comuna cea mai saraca din judet, dar şi cea în care functionarii publici din primărie au cele mai mari venituri. Iar hotararea lui e, normal, ilegala.
Primarul era de la PSD. Trebuia sa va mai spun?

Cititul desteapta! Oferta speciala! 39 de lei, doua carti:

 

O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *