Carte noua cu love, fun si ceva picant:)
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

1. Cum stateam la mine in Videle, vorbeam cu fetele despre Anastasia, despre Grey, era asa de viata frumoasa ce n-am cuvinte si el o iubea da si ea mult. Iar acum stau in acest CEx in grup si o ascult pe vrajitoarea asta cu parul rosu, Olguta.

2. Ce urat vorbeste vrajitoarea asta de Olguta despre o femeie. Cica “suntem intre noi si trebuie sa spunem: e proasta, e incompetenta si e sluga lui Dragnea.” Doamne, ce urat zice de ea! Cica “aia care e acum Prim-“Ministru.” Bine ca nu zice de mine, ca stergeam pe jos cu ea!

3. Olguta a inceput sa ii f… in gura pe toti. Nici macar nu inteleg de ce se numeste CEx! Nu putea sa ii zica direct: sex? Sau le era frica ca nu e cenzaurationat cuvantul si nu se poate posta pe Facebook sterile cu acest cuvant?

4. SMS de la Serban Nicolae: “Candidezi? Am o filmare cu tine, daca candidezi.

5. Cand era aici sefu’, in capu’ la masa statea el, era Dominatorul. El ne zicea la toti ce trebuia sa zicem, mie mai imi dadea biletele. Chiar sunt curioasa cine va sta azi in capu’ la masa, cine e noul sef la pezede.

6. Imi dau seama ca eu sunt in capu’ la masa. Asta inseamna ca eu sunt noua Dominatoare a grupului si trebuie sa le zic ce sa faca? Ia sa o opresc pe asta din vorbit.

7. Raspund la SMS lui Serban Nicolae: “Ce filmare, nebunule? Cu mine la cand vorbeam azi la telefon cu sefu’? Ca n-am vorbit.”

8. I-am zis Olgutei sa nu o mai faca proasta pe aia de la guvern! Chiar daca pare absolut tuta, adica tara merge prost! Mie nu mi-a marit pensia cu niciun leu!!! Nici macar un leut! Iar eu nici macar n-am iesit la pensie. Ce sa mai zica pensionarii?!

9. O sa dsu cuvantul la urmatorul om, desi seamana cu altceva. Codrin. Doamne. s-or face prezervative asa uriase cu care sa se imbrace el?!

10. Lucrurile decurge bine, chiar nu mai facusem de mult un CEx in grup si orice om ii era dor, Inportant e sa ma propuie pe mine la presedinte. Chiar ma vad presedintele Romaniei. O singura nelamurire am: daca ajung eu presedinte, Iohannis ce o sa faca? Vom fi doi presedinti sau trebuie sa fiu sotia lui Iohannis? Aceasta este o mare diadema, ca aia cu oul sau gaina.

11. Pana sa il vad pe Codrin vorbind, nici nu mi-am dat seaama ca si organele vorbeste.


“Cronicile

12. SMS de la Sefu’: “Ce faci, fata, ai innebunit? Vrei sa i-mi iei locul?!”

13. Sedu’ a innebunit de cand -a plecat dupa gratare. Gratii. Nu mai stie nici corect cuvintele la limba romana.

14. SMS lui Sefu’: “Nu am tinp acum, sunt noua sefa a PSD. Ai gresit, Sefu’, se scrie: “vrei sa i-mi ei locul?!”

15. Ce deschidere are Olguta, incredibil! N-am mai vazut asa un om deschis de la Elena Udrea incoace.

16. A terminat Codrin. Tot e bine. Macar el.

17. Acum trebuie sa o ascult pe nesuferita asta de Gabriela Firea, imi zice colegii ca intra cu noi prin telefon. Chiar nu inteleg cum intra ea prin telefon.

19, parca. Zice Firea ca si ea candideaza la partid. Asta ma supara putin si ma iau de ea: “auzi, tu nu iti tii promisiunile fata de bucuresteni si vrei sa candidezi! Ai zis ca intri prin telefon si nu ai facut-o, spre exemplu!”

20. Si Firea o injura pe proasta aia de premier. Ce au toti cu fata aia?! Trebuie sa o cunosc.

28. Nu mai stiu sigur ce vine dupa 20, ca eu pana aici stiu sa numar. Oricum inportant e sa stiu bine linba romana, ca doar sunt romanca.

23. Acum a luat convorbire la microfon Serban Nicolae. Zice ca are filmari cu toti facand CEx si ca le scoate daca candidam impotriva lui ca presedinti la partid. “Mai ales cu doamna premier”, zice. Chiar sunt curioasa sa scoata filmarea, poate asa vad si eu cine e.

42. SMS de la Sefu’: “Viorico, tie ti-e cald cu dinti in gura?”

43. Seful s-a ramolizat de tot dupa atatia ani de inchisoare, nu mai stie ce zice. Ii raspund: “Dintii nu tin de cald, sefu’, ca doar nu te invelesti cu ei!”

36. SMS Codrin: “Ia cuvatul,’tuta, ca iti fura Nicolae partidul!” Trebuie sa iau cuvantul neaparat! Sa iau cuvantul! Ii raspuns: “De unde il ia-u?” 

45. E frumos la sexul asta in grup. CEx-ul. Mai vine unii, mai pleaca altii si avantajul e ca poti sa mai si lipsesti daca nu ai chef.

39. Olguta se uita urat la mine, cred ca simpte ca o sa ajung presedinte. Si eu simpt. Chiar azi mi-am depia candidatura, am fost la administrator si i-am zis: “gata, am invatat sa fac tabelul cu apa calda si rece, cu liftul, vreau sa fiu preaedintele vostru!”

48. Nu am iesit. Nu m-au votat nesimtitii aia de la scara B.

57. Nu stiu daca 57 vine inainte de 50, dar scriu si punctul asta de final, pentru ca am reusit la acest CEx in grup o mare victorie! Chiar daca nu am reusit sa ajung presedinte, tocmai au dat pe ecran o poza cu mine si au spus: “asta e Prim-Ministru!” Tot e bine ca macar au dat-o jos pe proasta aia despre care vorbeau  si m-au pus pe mine!

Oferta! 3 carti=59 de ron. Fii un ciudat! Citeste!
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *