Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta
Cred ca ne alfam oficial la inceputul perioadei care peste o mie de ani va fi denumita „Epoca Imbecilitatii Maxime”.
Warner Bros a adaptat desenele animate la sensibilitatile anului 2020, asa ca au scos toate pustile, pistoalele si tunurile din seria „The Looney Tunes” si le-au inlocuit cu arme albe.

De acum, Bugs Bunny e alergat de Elmer cu o coasa, ratoiul cel negru nu mai este impuscat cu alice, ci se trage in el cu prastia, iar vanatorii se roaga practic de animale sa se intinda pe spate si sa se lase prinse.
Este doar inceputul unei perioade a ipocritilor. Armele sunt aproape la liber in America, unde practic este mult mai usor sa iti cumperi o arma de foc decat o sticla cu bere. Americanii au voie sa detina o AR-15 începând cu varsta de 18 ani, dar au voie sa achizitioneze acool numai la 21.
Urmeaza niste ani in care vom adapta seria Rambo, care va trage cu cornete inspre vietnamezi, iar in situatiile mai grele va folosi cracanul.
Filmele despre Al Doilea Razboi Mondial nu vor mai exista asa cum le stiti, asa ca puneti-le repede deoparte daca le aveti pe un DVD. Nemtii vor invada Polonia nu cu panzerele, ci calare pe unicorni roz.
Maschinengewehr MG 34, mitralierele, vor trage cu sagetele de darts cu guma la capat, iar aruncatoarele de grenade vor imprastia prin aer bulgarasi de sapun de levantica.
In filmele viitorului apropiat, americanii vor bombarda Hiroshima cu petale de trandafiri japonezi, iat Nagasaki va primi vizita unor porumbei albi din Kentucky aruncati din fostul avion Enola Gay, care acum se cheama simplu: Enola.
Oficial, am intrat in epoca imbecilitatii maxime, aia in care ne apucam sa rescriem istoria, sa refacem opere, in functie de sensibilitatile momentului. Orice cretin va avea pata pusa pe un personaj istoric (Columb) si va aduna in jurul sau o masa suficient de mare de nebuni, il va putea sterge pe acesta din cartile de Istorie. Urmeaza.

Cititul desteapta! Oferta:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns