A APARUT  Click pe poza:
Cu autograf?

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

Foarte foarte tare declaratia de la Digi a parintelui Constantin Necula: „Noi (preotii) comunicam acum ca si cum am avea toti 10 la Biologie. Sa nu credem ca ne pricepem la ce nu ne pricepem. Nu spun daca ma vaccinez, e o chestiune intima. Vaccnul nu incarca nicio lege ortodoxa, fiind facut de om, dar si mana lui Dumnezeu. In mana lui Dumnezeu sunt si vaccinurile. Am vazut in Africa minunile pe care le-a facut vaccinul anti-malarie. Nu cred ca ar ajuta daca Patriarhul s-ar vaccina. Papa a anuntat ca se va vaccina, dar va avea destule probleme in cadrul bisericii.”

IPS Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei:

„Știința își spune cuvântul. După această vaccinare, lucrurile vor fi altfel”, spune mitropolitul Olteniei, IPS Irineu, într-un interviu pentru PressHub. El afirmă că preoții „s-au rugat la Bunul Dumnezeu ca oamenii de știință să primească luminare și să realizeze un vaccin, pentru ca oamenii să poată scăpa mai ușor de această pandemie”.:

A APARUT  Click pe poza:
Cu autograf?

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

Fragment:

„La Botez, trebuie să avem și un fel de mâncare mai fițos, gen creveți prăjiți sau scoici sau melci. Pentru că Domnul Colonel va invita câțiva prieteni importanți.
– Din aceia care mănâncă des fructe de mare.
– În mare cresc fructe? a întrebat unchiul, cu expresia unui copil de un an care a primit prima jucărie din viața sa.
– Ești prostănac! i-a zis bunica. Este vorba de fructe ținute în mare, așa cum ținem noi gogonelele la saramură.
– Ce, noi nu băgăm pepeni la murat? a susținut-o mătușa, țipând la unchiul.
– Pepenii e fructe? a ripostat unchiul. Parcă știi tu că pepenii e fructe! Fără 100 de mililitri de țuică, unchiul meu nu e unchiul meu nu începe să circule prin sânge. Bunica a spus chiar că ar trebui să îi dăm să bea noaptea, în somn, printr-o pâlnie. „Ca să nu se trezească alt om, ca acum!” Mama Ameliei simte momentul greu și, cu o voce caldă, împăciuitoare, le explică țăranilor:
– Fructele de mare, domnule unchi, doamna bunică, părinte … Fructele de mare sunt, de fapt … A-NI-MA-LE. Creveți, stridii, languste, homari, crabi, caracatițe…
– Hai dă-o dracu’! răbufnește părintele. Absolut toți se întorc spre el.
Bunica îl mustră din sprâncene și din buze, apoi îl ceartă ca pe un câine neascultător
: – Părinte, părinte, nu ești ascultător! Dacă mai pronunți o singură dată „dracu”, te dau afară de la masă! – Cum să fie, bunică, creveții… fructe de mare?! Da’ ce, noi nu am fost la oraș să vedem creveți?
– Da, continuă ea. Chiar dacă este caracatiță, este o fructă de mare.
– Adica cum, doamnă? Poate ne spuneți că caracatița are frunze? continuă popa atacul. Toți din Armata Iliuță râd. Sunt cu capul pe spate, cu mucii la nas, cu cracii pe sus.”

 

 

 

 

Lasă un răspuns