Pachetul Silviu Iliuta

Hai ca asta e cea mai tare stire: „Africa de Sud propune ca femeile să poată avea mai mulți soți. Proiectul a stârnit furie, inclusiv în rândul bărbaților poligami.” (Digi)


Deci barbatii cu mai multe neveste au un dinte impotriva femeilor care vor mai multi barbati.
„Unii bărbați au spus că nu și-au satisfăcut sexual soțiile, fiind de acord cu sugestia unui co-soț pentru a evita divorțul. Un alt motiv a fost infertilitatea – unii bărbați au consimțit ca soția să ia un alt soț, astfel încât să poată avea copii. În acest fel, bărbații „și-au salvat fața” în public și au evitat să fie stigmatizați ca „emasculați”.
Deci e bun inca un barbat la casa femeii! Pai unu’ pentru placere, unu’ sa dea apa vacii, altul sa mearga la supermarket si un fraier sa munceasca. Dincolo de asta, cat de ipocrit sa fii sa ai patru neveste, dar sa te opui ca o femeie sa poata avea patru barbati?
„În cazul poliandriei, femeia inițiază adesea relațiile și invită soții să adere la uniune. Unii plătesc prețul miresei, alții aleg să contribuie la asigurarea mijloacelor de trai. Ea are puterea de a elimina un co-soț dacă crede că acesta îi destabilizează celelalte relații.”
Nu stiu, dar eu abia astept sa se legalizeze poliandria si in Romania. In felul asta ar fi totul la vedere, n-ar mai trebui ca Bianca, spre exemplu, sa se intaleasca pe ascuns cu Mutu, Cristea, sotul oficial si toata echipa nationala.!

)

Cititul desteapta! Oferta:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 


“Cronicile

 


 

Lasă un răspuns