O dragoste din alta lume

Doar vreau sa va atrag atentia ca problema asta a fost publicata in Spania de un mare cotidian, iar 98% dintre oameni nu au raspuns corect.


In Romania, o problema de clasa pregatitoare a reusit sa divizeze poporul roman consumator de internet. Studiu de caz pentru ce se intampla acum in Roamania. Se da problema:

Si mi-am zis ca e o gluma proasta. Ca nimeni nu va comenta la prostia asta si ca toate lumea stie rezultatul. Gresit! E momentul in care imi dau seama ca traiesc intr-o mare bula si ca realitatea doare.

52 de oameni au apreciat parerea lui Andrei. 52 DE OAMENI! Nu numai ca Andrei si Matematica sunt paraleli, dar oamenii au aprecit si faptul ca el ii face idiotic pe toti ceilalti. Cum nu se poate mai bine! Apoi vine randul „idiotilor”:

De aici, cele doua tabere, „idiotii care cred ca e 0” si „idiotii care cred ca rezultatul e 4”, incept sa se certe si sa isi arunce jigniri despre mamele si rudele celorlalti, despre parul lor, despre „scoala care au facuto”. Te doare mintea!

86 de oameni au apreciat explicatia lui Mihai, dar si faptul ca el i-a numit „cretini”.

PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Ati prins ideea. Concluzii:

  1. O problema simpla  a reusit sa creeze pe net doua tabere care se jignesc, se acuza, arunca cu rahat. incredibil! Va dati seama ce se intampla la problemele adevarate si cat de usor e sa divizezi romanii, aruncandu-le o simpla prostie pe net?
  2. Cu riscul de a parea extremist sau orice „-ist”, eu cred ca cei din tabara celor cu raspunsul 0 nu ar trebui sa voteze. Trebuie sa li se explice frumos care e treaba cu ordinea operatiilor. Daca insista in raspunsul lor, cred ca nu ar trebui sa mearga la vot, cu pregatirea pe care o au acum.
   -Pentru ca nu ai cum sa votezi, daca Olguta iti promite ca iti creste salariul cu 0 lei, iar tu te bucuri si ii dai votul.
   -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca Dragena iti spune ca ti se inmultesc veniturile cu 1, iar tu ii dai votul pentru asta.
   -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca nu stii ca planeta pe care traiesti se numeste Pamant (am vazut un reportaj in care multi oameni NU STIAU!)
   -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca nu stii ca Romania este Republica si nu Monarhie.
   -Nu ai cum sa ai drept de vot, daca nu stii sa iti numeri singur degetele de la maini.
   Pur si simplu ti-e mai bine daca voteaza altii pentru tine! Esti mult mai in siguranta.
   Cu riscul de a parea EXTREMIST, as vrea ca acesti oameni, care nu raspund la intrebari simple, sa fie obligati sa faca un curs la care sa invete lucruri banale. Cele mai banale despre lumea in care traiesc. Iar la final, dupa un examen, sa capete drept de vot. Cred ca toti ar trebui sa dam acest test.
  3. Oricat de prost pregatit e un om, nu trebuie sa il jignesti! Nu esti DELOC mai presus decat el daca il faci „idiot”! Incearca sa ii explicit frumos, chiar daca el este agresiv. Este foarte important sa avem intelegere. Si eu imi pierd rabdarea uneori,  dar nu am nicio scuza.
  4. Daca ati citit acest articol si inca va intrebati care e raspunsul corect, va rog frumos, in genunchi, sa nu mergeti la vot! Din spirit civic. Nu este nicio problema ca nu stiti, ar fi de apreciat daca aveti deschidere sa invatati, dar chiar este o problema daca votati. Multumesc!

OFERTA de weekend la carti!!

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *