Veste excelenta pentru Romania!!! Daca n-avem  nicio sansa sa organizam Olimpiada de vara, din cauza ca n-avem strazi, stadioane si altele, iata ca norocul ne-a suras, macar cu buza de sus: Romania va organiza jocurile mondiale ale Pupincuriadei, 20-20.

“Voi, romanii, sunteti cei mai buni la asta!” ne-a declarat directorul comitetului de organizare a Pupincuriadei, chinezul  Lin Gau. “Aveti o baza de selectie uimitoare la nivel de mamici, obisnuite sa duca cadouri invatatoarelor. La nivel de copii si juniori stati bine, ii invatati sa faca tumbe in fata politicienilor. Aveti chiar si o televiziune unde prezentatorii si invitatii exerseaza zilnic. Nici prin corporatii nu stati rau, mai ales cand va vine vreun sef strain. Asa ca Romania merita sa organizeze Pupincuriada 20-20!

Printre probele competitiei:

-100 de metri mers cu buzele lipite de findul pantaonilor sefului. Speram sa se doboare recordul mondial, care apartine unui roman, Mihai Gadea.

-sarituri in cap pe ciment. Vor participa toate mamicile care isi pun copiii sa faca tumbe pe asfalt.

-proba: daca iti taie 90% din salariu, tot o mai pupi in fund pe Olguta?

-linsul mainii unui politician, pana la cot. Proba de viteza, simplu si dublu.

Succes!”

PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliuta-cronicipebune

CITESTE SI: „TORTURA LA POSTA ROMANA.”

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

Lasă un răspuns