Antena 3 se dovedeste a fi acelasi jeg peren de televiziune. O poza care apartine lui Vasile Tiplea, din Ieud, facuta in 2016, este rostogolita in bucla de mizeria de televiziune amintita mai sus, cu titluri de genul: „uite-i pe romani plecati de pe aeroportul din Cluj, in aprilie 2020.”
Informatia e preluata apoi de tot felul de site-uri nationaliste, site-uri de doi lei si/sau site-uri puse pe facut vizializari cu orice pret, apoi distribuita de romanii prostanaci sau doar creduli. Plus baietasii de la partidul iubit, gen Teodorovici si alte trompete stricate.
Fake news.


Nu mai credeti nimic din ce dau astia, fratilor! Acum doua saptamani atatau niste militari „batand oamenii care nu stau in casa si nu respecta izolarea.” Pacaliciul de Gadea zicea despre ei ca sunt „live” in Miami, dar filmarea avea doi ani si era din Brazilia.

Nu si-au cerut scuze si nu isi vor cere nici pentru mizeria asta. Si, credeti-ma, nu o fac din prostie. O fac pentru ca sunt niste slugi care au ordine de la securistul de patronache, iar el, la randul lui, de la partid.
Nu mai credeti tot ce va dau astia!

Update: Dupa n-spe share-uri, mario premiati in jurnalism, Antena 3, premiati prin SUA, recunosc ca ei de fapt nu au verificat stierea „in exclusivitate”.:)))) Bai, nene, bai!

 

Cititul desteaptaaaa! Oferta de aprilie:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns