Pachetul Silviu Iliuta
A murit un medic de 28 pde ani, iar unele ziare scriu ca s-a sinucis cu o substanta care se foloseste la Terapie Intensiva. Oricum se pare ca stresul, surmenarea, munca in exces l-au dus aici pe bietul om.

„El a fost găsit în stare de inconştienţă de un echipaj SMURD în această dimineaţă, în jurul orei 6,00, din informaţiile pe care le avem. Din păcate, manevrele de resuscitare au eşuat şi nu a mai putut fi salvat. Ne exprimăm nu doar regretul, ci condoleanţele pentru familia medicului. Era un medic excepţional, un student de nota 10, preocupat de profesia aceasta, a lucrat o perioadă şi pe zona roşie COVID, cu bolnavii infectaţi cu SARS-CoV-2, în Spitalul Judeţean Timişoara. În ultima perioadă a lucrat din nou pe ATI non-COVID”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.
Altceva voiam sa scriu. Multe comentarii. chiar prea multe, sunt ale oamenilor care spun ca „s-a sinucis pentru ca s-a saturat sa fie obligat sa omoare oameni”.

Bai, nu-s extremist, nu-s nebun, nu-s violent, sau asa cred despre mine. Dar pe idiotii astia care comenteaza asa, i-as da cap in cap toata ziua, apoi le-as face lucruri care nu se pot descrie aici pentru ca Fb m-ar bloca pe viata. Incredibil, ma! Cum dracu va suporta pamantul asta?!

 

 

 

 

 

 

 

Citeste! OFERTA de primavara:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 

One thought on “A murit un medic. Avea 28 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.