Deputatul pezede Mitica Margarit „Ciasuri” a fost numit membru in Comisia de control a SRI, cu 349 de voturi pentru si 17 impotriva.
Cum ar veni, nea Mitica e liantul dintre PSD si PNL, legatura puternica, rasina epoxidica pentru lipici a celor doua partide care l-au si votat. O mare si fericita familie!


Cel care a scris in declaratia de avere ca are niste „ciasuri de mana” e exemplul perfect al esecului invatamantului romanesc. Domnul Ciasuri are master si licenta in Drept! Domnul Ciasuri are master in Securitate! Si tot domnul Ciasuri pluseaza cu un doctorat in Securitate, o licenta in Economie si cursuri la Academia de Politie si Academia Militara!
Domnu’ Mitica are cate diplome vrea el. N-aveti voi fire de par pe cap si bobite de nisip pe plaja cate diplome are el. Daca se supara, pana termin eu de scris randurile astea, mai cumpara 10-15 masterate.
In acest moment, sistemul de invatamant romanesc ar trebui sa isi schimbe numele in „Toti prostii are diplome” sau „Faci facultatea intr-un cias si te facem doctor in doua ciasuri. Bani sa ai!”
Cititul desteapta! Oferta lunii:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *