Home / (Pro)stirea zilei / Alta actrita din filmele pentru adulti are nevoie de ajutorul tau!

Alta actrita din filmele pentru adulti are nevoie de ajutorul tau!


Dar ajutati, fratilor, sarmana femeie! Nici nu vreau sa ma gandesc cate mii de oameni au sarit in ajutorul ei. Uite-o pe doamna Ileana:

Oameni buni, si aici vorbesc cu cei care distribuiti aceste mizerii si murdariti Facebook-ul asta si asta plin de noroi, va rog si eu ceva:
-de cate ori vedeti o poza cu o fata dezbracata, tip Alina Plugaru sau chiar ea, legata cu catuse de pat, fie ele si roz, si textu: “aceasta fata a fost rapita de doi mafioti si este tinuta prizoniera in Berceni. Daca scrii AMIN, ea va fi eliberata!”
-de cate ori vedeti o poza cu alta femeie cu botnita la gura, iar in spatele ei un musculos cu un bici, plus textul: “Cata violenta! Cata cruzime! Aceasta fata este batuta zilnic de cel care isi spune Mr. Grey. Este abuzata, carata cu avionul in diverse locuri, unde i se fac lucruri si mai rele. Intr-o zi a fost arsa cu tigara, iar altadata a fost legata de grinda si lovita cu un vatrai, in timp ce mii de spectator se uitau la ea. Da share acum, altfel va aparea si partea a patra!”
… de cate ori vedeti postarile astea cu poze din filme porno si texte dubioase si va vine sa le apreciati sau sa le distribuiti, iesiti imediat de pe Facebook! Dar imediat! Pentru ca e semn rau, Diacvolul, Apocalipsa si toate relele la un loc. Iesiti, inchideti contul de Facebook si asteptati sa va sun eu ca sa reveniti. Va sun pe fiecare in parte, stati linisititi!

DE AZI: Reducere mare la carti, de Black Friday:


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

15 tipuri de oameni pe care trebuie sa ii blochezi Facebook.

1. Anonimul N-are nicio poza cu el, poseda un nick gen Ati Opi sau vreo …

Lasă un răspuns