Nu iti alegi niciodata colegii.
Ti se dau.
Ii angajeaza altcineva si devin colegii tai.
Ai mei sunt putin truli-luli. Unii… putin mai mult.
Iar asta ma face sa ma simt excelent!
Nici nu vreau sa ma gandesc cat de plictisitor ar fi altfel!

In mesajul de mai jos, unul dintre ei, oleacă dus cu sorcova, Hrubaru, ii scrie altuia.
La fel de dus cu sorcova.
Hrubaru catre Dezbracatu:
„Eram foarte ofticat cand am aflat ca Dezbracatu’ pleaca din Cronica…asa cum am fost si cand Minculescu a plecat din Iris. 2015 este clar un an excelent!
Cici, aceasta este o amenintare: Daca te pune dracu’ sa mai faci experimente asemanatoare, in urmatorii 100 de ani, adica sa pleci iar, imi aleg 10 prieteni, motociclisti de-ai mei, cu muschi, lanturi , tatuaje si cunoscatori de cafteala … te vom cauta, te vom gasi si te vom… :))))
Sunt mai mult decat fericit, sa te stiu inapoi in echipa. Cu totii avem tendinta sa mai schimbam ceva din cand in cand, dar important este ca in cele din urma, realizam unde ne este locul. Locul tau intotdeauna a fost in echipa Cronicii! Nimeni nu e mai potrivit decat tine acolo…
Ps: nu vreau sa fiu cusu…carcotas, dar sa ne intelegem din capul locului: N-o sa mai dorm in aceeasi camera cu tine, in turneu… stiu ca n-ai scapat de sforatitul ala apocaliptic, nu ne mai trezi cu noaptea-n cap, sa ne zoresti sa plecam acasa din teambulding, zicand ca trebuie sa ne mai intelegem cu ceva din ziua respectiva.
Si FOARTE IMPORTANT, insist sa nu ma mai freci la cap o ora sa-ti dau foc de la bricheta pentru a-ti aprinde trabucul cubanez primit de la Serban, dupa o noapte de „lectura”. Pentru Dumezeu, ti-am explicat de fiecare data, nimeni in lumea asta nu fumeaza CARNATI !!!”

Tin sa il contrazic pe rocker-ul Hrubaru.
Eu, fiind singurul om normal din echipa, îi spun cu mana pe inimă:
Am fumat si eu din carnatul ăla si a fost excelent!!!!

*pentru ultimele articole, da LIKE la pagina de facebook/cronicipebune

Citeste si:

S-a intors.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *