Gata cu saracia, si nevoile, si neamul! Gata cu alegerile, cu taxele si cu muraturile!
Andreea Marin divorteaza!

e1

Si pentru ca ne pasa, pentru ca nu mai putem sa dormim noaptea de grija asta, televiziunile au inceput circul:
Antena stie ca divortul e din cauza unei blonde. Carmen Harra le-a pus acum 3 ani ca vor divorta. Intotdeauna declaratiile lui Carmen Harra sunt de genul: „ti-am spus acum cativa ani ca asa va fi!”  Desi nimeni nu mai tine minte.
La Kanal, turcii s-au prins despre ce e vorba: al lor e cuplat cu o blonda! Adica, baiatul vrea sa-si faca harem, dar Zana se cam opune putin.
In fine, a aparut timid si varianta Borcea. Timid, pentru ca este o stire proaspata. Acum paparazzi cauta poze de arhiva cu Andreea Marin intrand intr-o inchisoare. Sau ceva care sa semene cu o inchisoare. Oricum, peste cateva zile, stirea ca Borcea este cu Andreea Marin va fi data ca sigura.
Romanul stie tot. Da sfaturi oricui, cu privire la orice. Pentru noi nu exista: sa lasam femeia in pace, sa isi vada de viata ei. Noi trebuie sa ii spunem, sa ii explicam ce trebuia sa faca. Sa o sfatuim. Sa ii descriem compatibilitatile sexuale, sa ii aratam unde a gresit, etc…
Comentarii de pe pagina ei. Luati floricele:

gd 35 ee4

ff

e4

amaa

e23

e2

Si bomboana de pe coliva:

to
AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

matza

 

3 thoughts on “Andreea Marin divorteaza. S-a mai dus naibii o familie traditionala romano-turca!

  1. Pingback: Andreea Marin divorteaza. S-a mai dus naibii o familie traditionala romano-turca! – Stiri.US

  2. Cathy says:

    Mi s-au rotit ochii din orbite cand am citit comentariile „o sotie trebuie sa aiba rabdare si sa se roage la dumnezeu pentru sotul ei” sau aia care o fac parasuta ca a divortat. Arata perfect mentalitatea romaneasca asupre femeilor „lasa-l mama, roaga-te ca sa nu te mai bata” „nu divorta ca nu e bine”, sa mori cu el de gat daca se poate. Daca indraznesti sa ai putina autonomie si sa tii cont de ce iti face tie bine devii o c*rva

  3. Pingback: Halloween-ul s-a speriat si nu mai vine anul acesta in Romania. – Stiri Non Stop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *