Home / (Pro)stirea zilei / Asta inseamna sa ai echipa!

Asta inseamna sa ai echipa!


“Cronicile

Ionut Radu
Baiatul asta ii mobilizeaza mai bine decat 100 de psihologi la un loc. Dupa ultimul discurs din vestiar, aproape ca imi venea si mie sa intru pe teren.

Manea
A jucat toate meciurile, iar cu CFR a casitigat doua campionate la rand.
In meciul cu Anglia a catigat aproape toate duelurile cu adversarul sau cotat cu mult mai multe milioane decat el. Dar nu joaca dolarul, nici euro. Suporterii care au lovit-o dupa meci pe sotia lui ar trebui trimisi depart, in jungla, printre maimute.


Nedelcearu
Ati zice ca a facut parte din apararea lui Dinamo, ciuca batailor acum cateva luni? Multa lume nici nu isi da seama ca e acelasi jucator.

Ianis
Cred sincer ca in acest moment este mare pacat ca Hagi nu e musulman si nu are vreo patru neveste. Cu 4-5 Ianis la nationala, peste cativa ani eram campioni mondiali. Stiti ce, la ce copii talentati face Hagi, cred ca daca se accidenteaza Ianis, o putem introduce linistiti pe sora lui.

Coman si Man
Asta inseamna sa joci fotbal fara stresul unui patron cioban care iese dupa fiecare meci si ba te linsaza mediatic, ba anunta ca te vinde cu o suta de milioane, na cu doua. Baietii astia doi sunt dovezile clare ca un cioban cu bani nu devine automat antrenor daca are bani.

Puscas
Baiatul asta e ca numele: iese din teaca, armeaza si te executa. In plus, noi n-am mai avut un atacant care stie sa faca atat de bine o preluare de la Ilie Dumitrescu incoace.

Radoi

Cu Franta a odihnit cativa jucatori, in vederea semifinalei. Asta inseamna sa ai co**e! Cand vreodata, in istoria noastra, vreun antrenor a mai odihnit un jucator pentru ca antrenorul vrea echipa tare in semifinala?!

2A29926E-4B4D-4CFA-AD3D-D06888959403

Poze-Digisort. filmare-Tvr.

Oferta, noua carte:
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Check Also

Barbatii au suflete de copii!

Azi, in Pipera, la chioscul de ziare, cafea scumpa, pufeti, biscuiti si chestii vegane la …

One comment

  1. E IONUT RADU !!!!!!!!!nu Stefan Radu…..ru si ni caaaaaa

Lasă un răspuns