Home / Uncategorized / Au vandalizat cabanuta lui Dragnea, intinsa pe doua strazi.

Au vandalizat cabanuta lui Dragnea, intinsa pe doua strazi.

„Maică, sunt Eleonora Praştie din Alexandra, Teleorman. Am 76 de ani, maică, si mi-am rugat nepotica să vă dea acest mail. Ce se intamplă? Locuiesc la două strazi de casuta din Alexandria a domnului Liviu Dragnea. Asta de au vandaizat-o oamenii rai acum.

Maică, eu ii stiu bordeiul. Presaasta dezinformeaza! Săracul, nu vedeti ce amărat e? Eu atat va spun: dacă cheama acolo toti pesedistii din judet, pe cei 2-3000 de oameni…el nici nu mai are unde sa doarmă!!! Ca sa nu mai zic de balta aia din mijlocul curtii!

Noi, toti din oras si satele invecinate, ne ducem vitele la iaz sa pască si sa bea apa. Va dati seama ca Nea Liviu e atat de sarac, incat nu are vaci in curte? Si-a facut iazul ala si acum strange, sarmanul, bani sa isi ia vacă. Nici porci cu are, cum are tot omul! Vedeti vreun porc in filmare?! E vai de capul lui, va zic. Nici gaini sau raţe nu are. Din cand in cand mai vezi cate un paun, niste cocosi de munte, lei, mistreti la protap, maimute si elefanti. Dar asta numai la petrecerile de copii, ca nu isi permite mai mult, amaratul!

Am pensia de 560 de lei, dar ma gandesc serios sa ii donez lunar 60 de lei, mai ales acum ca trebuie sa vopseasca gardul la loc. Sa se descurce si el sa isi ia permanent animale in curte. Si terenul acela de tenis cu nocturna… Dacă era bogat, cum zice presa, nu isi facea si el, ca omu’, un teren de fotbal? Asa dezinformeaza mereu presa băsistă. Mi-a citit nepotica si declaratia de avere(o aveti mai jos): Scrie ca această casă e in constructie, iar eu va confirm, ca m-am uitat prin gard: Are o mare plasă verde de ţânţari pe un perete. Pai, daca era bogat, cum zic gurile basiste, nu avea si el plasa aia de ţânţari peste tot in jurul casei?! Nu a avut bani sa o termine! Observati ca el, ditamai presedintele de partid, merge cu Skoda? Iar doamna Bombonica, sotia, conduce o autoutilitara Logan? Mi se rupe sufletul de ei, maica. Odata, la alegeri, l-am vazut pe domnu’ Liviu mergand chiar cu autobuzul!!!

V-am scris, fac un apel la Antena 3 si la Mihai Gadea si la băiatul ala cu maiou care citeste ziare si la ala care scuipa mult, Mugurel: Maică, faceti ceva la televizor ca sa strangeti bani pentru Nea Liviu sa isi ia si el niste animale si o casă calumea! Si sa reparr gardul ca nu poate dintr-un salariu mic sa creasca o fetita, pe Irina, si sa dea banii si pe vopsea.

E presedinte de partid, nu se poate sa iasă cu masina aia si să traiască in cocioaba aia! Sa dam fiecare telespectator antenist cate un leu! Jos Basescu! Doar o intrebare de final am, maică, la voi: La Nea’ Liviu in curte au filmat serialul ăla cu JR, Dallas?!”

Eleonora Praştie din Alexandria, Teleorman, iubesc Antena 3 si in special pe baiatul acela cu maiou alb.

OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Curatenia de Paste, la Botosani

de Alina La noi, la Botosani, perioada cu curatenia de Paste si de Craciun era …

Lasă un răspuns