Pachetul Silviu Iliuta

Tocmai l-am auzit pe acest domn la Digi 24, cu masca trasa pe sub nas, cu mucii stersi cu manuta, zicand: „Nu ie bune vaccinurile de acum. A aparut alta tulpina. Daca era bune mai aparea tulpine? N-am incredere.”


Altii din Popesti Leordeni erau convinsi ca au gresit ceva oameni aia la vaccin de apar tot felul de chestii noi si de nu moare virusu’. Toti virusologi, cu masca trasa pe sub nasuc.
Din 18 milioane, avem cel putin 10 milioane de virusologi. Suntem cei mai smecheri din lume.
E chintesenta acestor zile, mai mult nu exista. Poezie!

 

A APARUT ! Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.  Doua mai sunt in raft. Vin cu autograf. Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment:

„La Botez, trebuie să avem și un fel de mâncare mai fițos, gen creveți prăjiți sau scoici sau melci. Pentru că Domnul Colonel va invita câțiva prieteni importanți.
– Din aceia care mănâncă des fructe de mare.
– În mare cresc fructe? a întrebat unchiul, cu expresia unui copil de un an care a primit prima jucărie din viața sa.
– Ești prostănac! i-a zis bunica. Este vorba de fructe ținute în mare, așa cum ținem noi gogonelele la saramură.
– Ce, noi nu băgăm pepeni la murat? a susținut-o mătușa, țipând la unchiul.
– Pepenii e fructe? a ripostat unchiul. Parcă știi tu că pepenii e fructe! Fără 100 de mililitri de țuică, unchiul meu nu e unchiul meu nu începe să circule prin sânge. Bunica a spus chiar că ar trebui să îi dăm să bea noaptea, în somn, printr-o pâlnie. „Ca să nu se trezească alt om, ca acum!” Mama Ameliei simte momentul greu și, cu o voce caldă, împăciuitoare, le explică țăranilor:
– Fructele de mare, domnule unchi, doamna bunică, părinte … Fructele de mare sunt, de fapt … A-NI-MA-LE. Creveți, stridii, languste, homari, crabi, caracatițe…
– Hai dă-o dracu’! răbufnește părintele. Absolut toți se întorc spre el.
Bunica îl mustră din sprâncene și din buze, apoi îl ceartă ca pe un câine neascultător
: – Părinte, părinte, nu ești ascultător! Dacă mai pronunți o singură dată „dracu”, te dau afară de la masă! – Cum să fie, bunică, creveții… fructe de mare?! Da’ ce, noi nu am fost la oraș să vedem creveți?
– Da, continuă ea. Chiar dacă este caracatiță, este o fructă de mare.
– Adica cum, doamnă? Poate ne spuneți că caracatița are frunze? continuă popa atacul. Toți din Armata Iliuță râd. Sunt cu capul pe spate, cu mucii la nas, cu cracii pe sus.”

 

 

 

 

3 thoughts on “Avem 10 milioane de virusologi in Romania!

  1. Bogdan says:

    Poate iti place tie sa asculti muciosi cu exprimare neatrenata si provocati cognitiv. As propune sa asculti si un doctor in Imunologie, Microbiologie profesor la Universitatea din Dublin si Vice in Comisia Europeana de Inovatii Medicale.
    https://www.facebook.com/ifpdolorescahill/videos/3078987865661670 iar despre ce spunea ea in leagatura cu vaccinurile poti vedea aici https://www.facebook.com/ifpdolorescahill/videos/930132527390809. Nu va mai amuzati pe aiureli ca ramanem fără libertate si doar cu o rânjeală stupidă de săraci! Pune urechea și ascultă ce zice expertul, apoi mai cautati voi ca sunt multi! Chiar daca nu postezi pe bloc comentariul, ascultă ca este posibil cine nu o face, să participe fără sa stie la un mega furt de libertate si o distrugerea a urmatoarelor generatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *