Azi m-am pomenit cu un email de la Salariu Meu:

Draga Salariu Meu, am incercat sa iti raspund la email, dar adresa era inexistenta. Sau era a unuia pe nume NoReply.

Cu drag iti spun ca, desi esti al meu si eu te-am facut, esti un mare nesimtit! Vii pe 25 in fiecare luna si dispari pe 26 ca magarul in ceata. Mama ma-sii de treaba! Pe 26 dimineata, cand te caut, nu mai gasesc nici urma din tine.
Unde dracu’ te evapori asa?
Mai tii minte cat te-am cautat prin magazin? Stateam ca prostul la casa, am scos cardul si am zis ca te gasesc. Cucu! M-ai facut de ras cand mi-era lumea mai draga.
Esti un porc! Tare mi-e ca te ascunzi in buzunarele unor politicieni, sub pretextul ca te duci la Taxe si Impozite. Te-ai dus acolo, impreuna cu alte salarii ale altor prosti ca mine, si te distrezi. Hotule!
Te-am cautat ca idiotul si cand am vrut sa platesc orele de balet ale copiilor. Ca sa nu mai zic ca te caut ca disperatu’ de doi ani de zile, atunci cand vreau sa-mi cumpar si eu tenesi,  si nu te gasesc. Nu, ca perechea asta mai rezista 15 ani.
M-ai facut de cacao si in concediu, nici nu vreau sa imi aduc aminte.
Am retinut gluma cu Paris si Peris. Cam fumata, dar haioasa.  As fi ras, daca mi-as fi permis. Totusi, eu, cat timp te am pe tine, nu ajung nici sa ies din Bucuresti. Esti atat de prost, incat nu ajung nici la Peris.
Mi-a scris si prietena noastra comuna, Rata:
-Bai, Silviule, ce naibii facem noi cu Salariu ala, ca s-a dat la fund de tot? De trei luni nu l-am mai vazut, pe unde naibii se duce? Nu ne mai intalnim si noi? PS: spune-i ca daca nu ne vedem nici luna asta, iti iau masina.

Totusi, bai Salariu’, am si eu o satisfactie: si nevasta-mea te cauta in disperare si nu te gaseste niciodata. Macar atata bucurie am si eu!

 

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro. TRANSPORT GRATUIT.

 
în ochi.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *