Home / (Pro)stirea zilei / Ba, ce castel avem! Share, nebunilor!

Ba, ce castel avem! Share, nebunilor!

Mii de romanasi au crezut ca noi avem castelul asta si il tinem pitit printr-un sat/orasel. Vreo 10000 de distribuitori erau, dar acum mi-e si frica sa ma uit la numarul lor.

 

 

Bai, baieti, daca tot ati imghitit galusca asta, ca  niste pesti cu IQ subunitar, va mai dau eu cateva vesti. Nu vorbesc dsespre cei care s-au prins ca e bascalie.

Nebunilor, credulilor, frumosilor:

In comuna Urlati, in curtea unui taran betiv se afla aceasta constructie uimitoare.

Statul roman o ignora, fratilor! Nimeni nu o viziteaza, zero turism, pune ala rosii in sufragerie, o mananca igrasia, e plina de indieni, desi poti ajunge la ea atat cu caruta, cat si pe jos. A fost ridicata de  niste caldarari pe la 1632, iar de atunci zace in curtea omului si nu stie ce sa faca cu ea. Share, nebunilor, sa vada toata planeta omeneasca cum ne batem noi, romanii, joc de valorile noastre! Mai vreti?

La un kilometru de Taj, ca asa ii zice lu’ vila lu’ ala, se afla acest turn urias de fer vechi de Resita:

Pur si simplu a fost uitat acolo de niste francezi care montau linii de inalta tensiune, iar acum se afla in curtea unei scoli din Vascautii de Deal. Mie  nu imi place, dar e vizitat anual de milioane de turisti, desi romanii habar nu au ca e al lor. Share,  nebunilor, sa vada tot mapamondul ce avem noi si ne batem joc! Si Mihai Viteazul a stat aici de doua ori, sus in turn, inainte sa ii bata pe Sinan Pasa si pe Hitler.

Si ultima de care ne batem joc e treaba asta:

E chiar fosta vila confort doi a adevararului baiat al Mamei Omida, pe nume Pentagon, fratele lui Trapez.

Share, nebunilor, dati vreo 100 000 de distribuiri, sa fie frumos, sa afle si romanii care vor sa mearga in concediu si se duc ca prostii la bulgari si la greci.

Partikip, like si Amin! Sa credeti tot ce cititi, da? Eu am luat doua limuzine de la Andra si de la Becali, cand am scris “partikip”, sa stiti! Numa’ zic, se poate!

Reducere mare la carti, pentru cadourile din decembrie:

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Mare e gradina Facebook! (223)

E nunt-ă? Atunci cas-ă de piatr-ă! Voi doi, sunteti rugati să o luati si pe …

Lasă un răspuns