Pachetul Silviu Iliuta

Am ras cu muci la un filmulet care avea vreo 40 000 de distribuiri, cu un nene care isi filma cu telefonul masca pusa la aburi, vedea un firicel de fibra textila miscandu-se si urla: „uite microrobotii, parazitii, asa ne baga in masti tehnologie sa ne controleze!” Ceva de genul asta.
Si au dreptate acesti oameni! Fratilor, nu sunt fibre textile! Sunt niste serpi Boa injectati cu nanotehnologie si micsorati ca in filmul ala. S-au descoperit ferme de serpi din astia in Nepal, sunt hraniti cu tot felul de circuite vechi, de diode, de tranzistoare, iar atunci cand cresc ajung direct serpi controlati, de se uita astia in ei ca la televizor si le schimba programul cum vor si ii pun sa faca ce doresc ei, oamenii care va controleaza. E si Arafat in combinatia asta, el sta cu telecomanda si pune serpii sa va muste de organe,sa va fure neuronii – pentru ca voi, astia 40 000, aveti foarte multi. Acum in loc de  neuroni vi s-a  umplut capul de serpi.
Dar lucrurile astea se stiau si au fost ascunse pana acum! Si s-au aflat pentru ca un om a avut un telefon care a marit imaginea de vreo 16 ori, dar a reusit sa filmeze niste nanoroboti pe care in mod normal i-ar vedea cu un microscop care mareste de 10000 de ori.

 

Citeste! Oferta de primavara:
Pachetul Silviu Iliuta


Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta


Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *