A APARUT  Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

Gigi Becali a zis la RTv ca nu se va vaccina impotriva SARS-cov-2 nici dacă “moare pe loc”, ostenii mei!
El, Marele Gigi nu se va vaccina nici daca “i se taie capul” pentru refuz.

„Nu mai scăpăm niciodată de ăsta, de virusul ăsta. Nu mă vaccinez, eu nu. Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc. Mi-e frică că vine cu un vaccin şi o să zică după aia: ‘Uite care e treaba. Pentru că nu putem să ţinem evidenţa ca să ştim bine cum eşti tu trebuie să punem în mâna dreaptă un CIP sau în frunte ca noi să citim, să vedem vaccinurile pe care le-ai făcut tu, ca să ştim dacă îţi vine rău pe stradă’. O să cadă lumea de la vaccin …aşa o să fie.

Nu vreau să fac propagandă împotriva vaccinului. Eu spun ce cred eu şi nu fac vaccinul. Eu nu-i pun pe oameni să nu îl facă, să îl facă. Fiecare să facă, dar eu nu fac. Dacă pui capul aici pe buturugă, tai capul cu barda, întinde mâna faci vaccin! Bă taie capul, dar vaccin nu fac”.
„Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Şi fac şi 10G, că e lumea plină de păcat!
Eu am dat la sute de oameni şi milioane. Medicamente şi la spitale. Că aduceam medicamente şi nu pot să iau le-am donat la spitale, medicamente. Virusul ăsta este un fleac. Dar dacă când mi-a curs nasul sau ochii, puţină temperatură, l-am luat, pac am luat temperatură – eu nu ştiu, nu la oameni, e păcat. Arbidol, vitamina D3, Zinc, vitamina C – Paracetamolul, numai dacă ai temperatură. (…) Virusul asta este fleac dacă îl iei din timp. Îl opreşti. Barieră, hai noroc COVID! Dacă l-ai lăsat 5-6 zile, lasă că n-am nimica, puţin aer condiţionat. Nu domnule, n-am nimic, n-am covid, de parcă e ruşine să ai covid”.

Asadar, vaccinul ate fiara in el, fraierilor, iar Jiji are ce n-au toti medicii din lumea asta: tratamentul!
Hai ca poate ne zice si cum se face operatie de transplant de creier!

 

A APARUT! Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

2 thoughts on “Becali: „Vaccinul are 666, fiara, in el si 10 G!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *