Domnilor de la CNA, ma scuzati ca va stric odihna de weekend.
Voiam numai sa va reamintesc ce scrie in acest articol din „Codul de reglementare a continutului audiovizual”.
Il gasiti pe site-ul dumneavoastra, al CNA.

buna dimineata cna

Asadar, va rog frumos sa il cititi si sa luati masuri URGENTE impotriva televiziunilor care incalca aceste prevederi.
NU ii lasati sa incalce legea si zilele viitoare!
CONFORM LEGII, televiziunile NU pot difuza imagini cu victimele FARA ACORDUL ACESTORA.
Aveti lege, o puteti aplica.
Trebuie sa luati atitudine ACUM, nu peste 2 zile sau 2 saptamani, cand reusiti sa va strangeti toti 11 la o masa. Altfel, zilele viitoare vor fi crunte!

Poate ca a venit timpul sa va meritati si voi salariile si functiile.

10 Comentarii la “Buna dimineata, CNA!

  1. wolverine says:

    Multumesc, Silviu. Fratele meu e la spitalul de arsi acum, cu arsuri de gradul II pe maini si la cap. Am stat toata noaptea de vineri in fata spitalului pana am primit vesti despre el. Pe langa grijile pe care le aveam, am avut una in plus: sa ne ferim de camerele de luat vederi. Mama era plecata din Bucuresti si nu am vrut sa-i spunem pana nu aflam ceva sigur. In plus, e bolnava de inima. Asa ca am asteptat-o sa vina acasa si abia atunci i-am spus si am dus-o la spital sa-l vada. Urmarise stirile, evident. De-asta a trebuit sa fim foarte atenti sa nu aparem pe nicio imagine. Bunica mea de 90 de ani inca nu stie nici ea. E foarte speriata fiindca sta cu ochii non-stop in televizor. Nu vrem sa stim ce s-ar intampla daca ar afla ca frate-meu e una dintre victime.

      • wolverine says:

        Cu un gand bun, poate. Momentan nu avem ce face, asteptam sa vedem cum evolueaza. Incercam sa ne tinem tare, dar e foarte greu. Avem multi prieteni care s-au strans in jurul nostru si ne sustin si s-au oferit sa ne ajute cu orice e nevoie. Mi-as dori sa se poata rezolva cerand ajutorul prietenilor, dar nu se poate. Multumesc, Silviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *