“Cronicile

La PSD se tin din cand in cand conferinte judetene. Alea la care baronii locali se lupta intre ei pentru ciolan, isi impart practic judetul. Nervi, agitatie, lume multa, oameni putini.

La Mehedinti, un participant la eveniment a strigat:

Protestatar: „Demisia, bă! Voi sunteți o organizație mafiotă ce reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept! Huo! O să ajungi lângă Dragnea!”

Iar altul i-a raspuns: “Du-te, bă, m****le, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!

Stirea e in toata Presa. Unii spun ca ala care vrea sa dea un picior in cap e Daea. Dar nu e. E alta oaie.

Astia ne conduc pe noi. O mana de interlopi dintr-un judet, care impreuna cu interlopii din alte judete formeaza o mare masa de interlopi cu putere de decizie in Conventia Nationala PSD. Sau congres. Sau cum s-o chema, ca e tot aia. Astia aleg un Dragnea, o Dancila, poporul ii alege pe ei.

Poate o sa vin se para neinportant ce s-a intamplat la Mehedinti. O sa spuneti ca doi nebuni s-au amenintat, ce mare lucru. Dar acum extrapolati putin si imaginati-va ca asta se intampla in PSD in acest moment: Oprisan il ameninta pe Codrin, Codrin vrea sa il calce pe cap, Olguta tine cutitul la spate si se gandeste in cine sa il bage, iar tuta natiunii sta in fruntea lor. Astia ne conduc, astia au in mana painea si cutitul, astia au Economia.

O tara care are si oameni normali la cap, condusa de o gasca de interlopi sau marionete de interlopi care se ameninta, asta am ajuns.

Mai vine careva in Canada?

Cititul desteapta.


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *