Ce faci cand vezi un nesimtit care face o porcarie?
Cum ar fi..sa parcheze pe un loc rezervat oamenilor cu handicap.

a. Te apuci sa ii explici frumos, in cuvinte elevate, ca a gresit?
Ai putea incerca, dar daca este nesimtit nu o sa sa inteleaga niciodata. Poate deveni chiar agresiv. Ce zici, risti?

b.Il ignori?
Asta nu cred ca e bine. In mod evident, daca toti ii ignoram, o sa sporeasca numarul nesimtitilor.

c. Faci ce au facut brazilienii din filmul de mai jos? Ii vopsesti masina intr-un albastru superb sau ii lipesti un milion de biletele si razi de el?
Eu nu spun neaparat ca e bine, dar Credeti ca nesimtitul ala o sa mai parcheze vreodata acolo?

PS: Are careva niste vopsea bleu de imprumut?

*pentru ultimele articole da LIKE la pagina facebook/cronicipebune

 

17 thoughts on “Cam aşa se tratează nesimţiţii.

 1. Dragoș says:

  Nu era loc pentru persoanele cu handicap. Era langa trecerea de pietoni si ei au presupus ca e handicapat daca nu a putut vedea liniile albe pe sosea…

 2. Ion says:

  Nesimtitul care nu tine cont de ceilalti nu se lecuieste de nesimtire. Dimpotriva, un episod ca asta o sa-l ambitioneze sa fie si mai nesimtit. ACOLO nu mai parcheaza, dar in alt loc rezervat cu siguranta. Cati nu vedem de-astia si la noi, la supermarketuri in special, unde exista locuri rezervate. Sau in oras. Si chiar isi lasa masina pe doua locuri… Eu nu le-as lipi nimic pe masina. M-ar linisti sa ii ridice masina, sa i-o duca la marginea orasului.

 3. Ramo says:

  ia zi.. te baagi.. poliţia română îți fute tăt ţie amendă și îţi poate deschide dosar penal pentru dristrugere.. Lui nu..!! că no bine doară, ,,nu poţi să îți faci dreptate singur.. bla bla..! ” da bine că ei au voie să doarmă în hainele statului.. ei ce păzesc. ?

 4. Dr. Plesea Gheorghe says:

  Anul trecutl la Sibiu in parcarea hotelului Continental unde eram cazat, singurul loc liber era unul albastru…..Cu jena, deși ma deplasez greu cu cârjă din cauza coxartrozei, am parcat acolo.Spun „cu jena” fiindca sunt un activ iar postura de handicapat nu-mi place. Mi-a fost ridicata masina desi receptia hotelului i-a prevenit ca am probleme de deplasare iar parcarea era privata, a hotelului. Hingherii de masini mi-au ridicat-o , au si fost vexati ca era sa le dau cu cirja pe spinare. Nu-mi eliberau masina decit contra cost sau dupa sentinta tribunalului la care trebuia sa deschid acțiune……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *